Publicat : mie, sept. 6th, 2017

Tinerii giurgiuveni s-au intors de la Intâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocsi

intalnirea cu Mitropolitul50 de tineri giurgiuveni au participat in perioada 1 – 4 septembrie la Iasi, la Intâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocsi, cu sprijinul Episcopiei Giurgiului si al Primariei Municipiului Giurgiu.
Deplasarea la Iași a cuprins pentru tinerii giurgiuveni si vizite la Manastirea Caraiman, la Prima Școală Româneasca de la Scheii Brașovului, la Manastirea Izvorul Muresului si la Humulești si nu in ultimul rand la obiectivele culturale din frumosul oras, gazda ITO 2017.
Programul evenimentului cu peste 6.000 mii de participanti din toata lumea a cuprins, printre altele: Conferința “Tânărul în căutarea libertății”, sustinuta de Pr. Constantin Necula, participare liberă a grupurilor la Târgul Meșterilor Populari și la Festivalul Bucuriei – spectacol de muzică populară cu participarea grupurilor de tineri din Arhiepiscopia Iașilor în Parcul Expoziției, vizite la Grădina Botanică, Marsul Tineretii si mult asteptatul concert din fața Palatului Culturii, la care si-au dat concursul formatia Holograf, Orchestra Lăutarii condusa de maestrul Nicolae Botgros si Ion Paladi.

Despre autor

-