Transparenta si umanitarism – Din dragoste pentru oameni…

Transparenta si umanitarism – Din dragoste pentru oameni...
Transparenta si umanitarism – Din dragoste pentru oameni...

La un an si jumatate de la infiintarea Fundatiei „Din Dragoste Pentru oameni”, fondatorul si presedintele acesteia, doamna Mihaela Laur, a organizat o conferinta de presa in cadrul careia, cu transparenta, a detaliat actiunile Fundatiei din ultima perioada.

„In urma solicitarilor pe care le-am facut la Consiliul Judetean, am primit o anumita suma de bani, cu care incerc sa ajut cativa elevi de liceu, care se afla intr-o situatie financiara precara. Pe aceasta cale transmit multumirile mele si ale elevilor care beneficiaza de acest ajutor, catre consilierii judeteni, catre presedintele CJ – domnul Vasile Mustatea si nu in ultimul rand catre vicepresedintele CJ – Dumitru Gavrila, pentru faprtul ca au fost si sunt alaturi de noi”, a precizat Mihaela laur.

Astfel, actiunile Fundatiei s-au derulat in baza unui portofoliu bine stabilit, si au fost acordate 5 burse scolare de cate 2 milioane de lei vechi pe luna, pana la sfarsitul anului scolar, pentru 5 elevi: Alexandru si Daniel Banaru – Colegiul Ion Maiorescu; Lapadatu Dara – de la acelasi colegiu; Ruse Mariana – Liceul Nicolae Cartojan; si Balaban Alexandru – Liceul Tudor Vianu.

Au mai fost acordate 30 de abonamente pentru 30 de elevi de la trei licee din Giurgiu: Colegiul Maiorescu, Liceul Nicolae Cartojan si Liceul Tudor Vianu – cate 10 elevi din fiecare unitate de invatamant – pentru elevii care fac naveta intre Giurgiu si localitati din judet.