Un nou proiect „Din dragoste pentru oameni”

La mai putin de o luna dupa ce a demarat, impreuna cu DAS Giurgiu, actiunea „O masa calda pentru persoanele nevoiase”, presedinta Fundatiei „Din dragoste pentru oameni”, Mihaela Laur se gandeste deja la un alt proiect care sa aduca o raza de speranta pentru cei aflati in dificultate.

Este vorba de o actiune de amploare, care sa cuprinda cat mai multe magazine din municipiu, dar si cat mai multi dintre cei care vor sa-si ajute semenii. Fiecare dintre magazinele implicate in aceasta actiune umanitara va avea o urna pentru cei care vor sa faca donatii, dar si un… cos in care fiecare cumparator sa doneze alimente neperisabile. Saptamanal se vor constitui portii din alimentele donate, care vor fi distribuite persoanelor care au posibilitati limitate in aprovizionarea cu alimente de baza.

„Am inceput deja demersurile pe la patronii magazinelor si pana acum nu m-a refuzat nimeni. Cred in continuare ca oamenii din Giurgiu sunt generosi si buni la suflet si ca le pasa de cei aflati in situatie critica”, a declarat Mihaela Laur.

3 comentarii

  1. Draga NAE, te asigur ca nu ai motiv de enervare, aceasta daca poti privi cu oarecare detasare o mica gainarie. Asta face Laur/plaur, o gainarie! Se agita (dar numai unde are vizibilitate)si este interesant ca toti, dar absolut toti convivii ei au „citit-o”, dar nimeni nu reactioneaza. Si se pare ca e inofensiva pana la proba contrarie,care s-ar putea sa vina sau nu va veni niciodata,depinde de amploarea afacerii !!! Pana la urma,e in avantajul judetului ca are mai putin cu un somer de platit,dar sa nu exagereze.

  2. Isi doreste si aceasta individa sa candideze la urmatoarele alegeri, ca doar s-a umplu scena politica de c…e , ar mai conta una in plus? Apropo, cu se ocupa personajul din imagine? Are cumva vreo cariera sau afacere de succes, nu una falimentara ca de „destepti” care sa traiasca din afaceri cu statul apoi cand se rupe ata sa cada in gat, e plina lumea. Priviti „politiciencele” de Giurgiu…

  3. Draga doamna presedinta de fundatie!
    Ai inceput sa devii cam enervanta cu aparitiile tale de “Maica Tereza” de Giurgiu.De unde ai venit tu cu ideile astea de binefacere? Totul e o masca, o rampa de lansare pe langa politicieni si ma astept cat de curand sa te vad intr-un post bun in administratie sau pe langa un barosan local.Iti urmaresc cu mare atentie pasii viitori!

Comentariile sunt inchise