Publicat : vin, mai 15th, 2015

VAI, un sut in fund „l-a propulsat” in Capitala

VAIPentru deservicii aduse PSD-ului, pentru ca metrou si pentru ca spectacole de doi bani, in special pentru ca… nimic, secretarul de stat Adrian Valentin Iliescu (VAI)

”a primit interzis” sa mai actioneze in numele PSD Giurgiu prin colegiul de care raspundea, din nordul judetului.

Dupa elucubratiile privind metroul cu peron… pe partea stanga pana in poarta senatorului Niculae Badalau din Bolintin Vale si pana in batatura lui Mihai Dobre in Mihailesti, dupa ce i-a facut aeroport pentru stancute primarului din Adunatii Copaceni si dupa ce a asfaltat supercalifragilistic canalul Dunare Bucuresti, VAI a fost trimis la organizatia din Bucuresti (nu conteaza sectorul) pentru a-i da o mana de ajutor lui Oprescu la construirea autostrazilor suspendate.

La randul lor, primarii au rasuflat usurati, sperand sa nu-i mai sufoce cu organizarea de spectacole mamut, in care 90% din evolutia de pe scena era prezent don’ ministru de la fantasmagorica televiziune Hello TV.

Desigur ca altele sunt motivele „avansarii” lui VAI, insa varianta oficiala este aceea ca „este un coleg cu putere de munca, ambitios si de aceea i s-a recomandat Capitala…”. Care nu-i atat de pesedista si prin urmare organizatia are nevoie de „forta de munca”. E de bine… Un sut in fund ar putea insemna un pas inainte, cine stie… in ce partid.

Despre autor

-