Publicat : mar, sept. 13th, 2016

Zilele agriculturii giurgiuvene – 16 si 17 septembrie

zilele-agrConsiliul Judetean Giurgiu si Directia Agricola Giurgiu va invita sa participati la „Zilele agriculturii giurgiuvene”, eveniment menit a sarbatori recolta acestui an si a pastra vie traditia satului romanesc.
Sarbatoarea va reuni producatori agricoli din judet (miere, legume si fructe, ingrasaminte chimice, seminte, sucuri naturale, flori, masini agricole, etc), societati de asigurare si societati bancare cu specific agricol, asociatii pentru pastrarea si conservarea culturii si a traditiilor locale.
In cadrul evenimentului vor avea loc: expozitii de masini si utilaje agricole, activitati mestesugaresti organizate de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Giurgiu, spectacol folcloric sustinut de taraful „Doina Dunarii” al Centrului Cultural Ion Vinea si targ cu produse agricole din judetul Giurgiu.
Manifestarile vor avea loc in zilele de 16 si 17 septembrie a.c. in municipiul Giurgiu, parcarile adiacente strazii Petre Ghelmez, situate in spatele Consiliului Judetean Giurgiu, respectiv sediul ANAF Giurgiu.

Despre autor

-