Publicat : mar, sept. 29th, 2015

Zilele Recoltei 2015, la editia a X-a

ziua-recolteiIn perioada 3-4 octombrie, Primaria Municipiului Giurgiu in colaborare cu Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu si Camera de Comert, Industrie si Agricultura invita toti giurgiuvenii la Zilele Recoltei. In ziua de 3 octombrie, la ora 10:00 va fi inaugurata si Piata de gross pentru peste din municipiul Giurgiu – proiect accesat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013 si care are ca principal obiectiv dezvoltarea pietei pentru produsele din sectorul piscicol prin sprijinirea modernizarii si structurarea industriei de procesare.

Zilele Recoltei se vor desfasura in spatial din imediata apropiere a Pietei de gross pentru peste, aflata pe Aleea Plantelor, in imediata apropiere de fostul garaj ACR.

recoltei 1La eveniment vor participa cu stand propriu toate autoritatile din domeniul agriculturii (APIA Giurgiu, Directia pentru Agricultura, Camera Agricola, Directia Silvica etc.), societati comerciale din domeniul agriculturii (firme care comercializeaza masini si utilaje agricole), producatori din industria agro-alimentara, producatori de legume si fructe din zone consacrate din judetul Giurgiu si nu in ultimul rând din domeniul pisciculturii.

In sedinta ordinara a Consiliului Local din 24 septembrie, consilierii municipali au aprobat in unanimitate proiectul de hotarare prin care municipalitatea va avea calitatea de collaborator la Zilele Recoltei 2015, editia a X-a.

Despre autor

-