Publicat : vin, feb. 27th, 2015

Ziua Portilor Deschise la ISU Giurgiu

porti deschiseAnual, la 28 februarie, se sarbatoreste Ziua Protecției Civile din Romania, eveniment care ne prilejuieşte rememorarea momentului istoric care a consfintit infiintarea Apararii Pasive din Romania prin Inaltul Decret Regal nr. 468 din 28 februarie 1933.

Vineri, 27 februarie 2015, intre orele 10:00 – 14:00, cu ocazia aniversarii a 82 de ani de la infiintarea protecției civile din Romania, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al judetului Giurgiu organizeaza o expozitie cu prezentarea tehnicii, a materialelor de interventie specifice, exercitii demonstrative şi un punct mobil de infomare preventiva.

„Ziua Portilor Deschise” se va desfasura in cadrul tuturor structurilor din organica inspectoratului, in localitațile Giurgiu, Colibasi, Greaca, Bolintin Deal, Mihailesti si Roata de Jos. Activitatea are ca scop cunoasterea, de catre toți cetațenii a specificului si importantei activitatilor desfasurate de subunitațile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al judetului Giurgiu.

Despre autor

-