Dezmăț edilitar și bătaie de joc pe banul public

Cu riscul de a-l supăra din nou pe primarul municipiului și de suporta un nou drept la replică (sperăm că nu la fel de inept ca ultimul – N.R.), continuăm să îl tragem de mânecă pe edilul șef al urbei cu privire la risipa din banul public (desi domnia sa face permanent apologia strânsului la pungă).
După ce am semnalat, în luna iulie, la câteva săptămâni după asfaltare, că pe strada Salciei s-a spart asfaltul pentru ca cineva să își tragă gaz; după ce în 26 august, locuitorii de pe strada M. Sadoveanu au fost martorii unui scandal monstru, cu intervenția Politiei locale, tot pentru că un apropiat al partidului lui Anghelescu și-a permis să taie strada proaspat asfaltată, iată ca urmează un nou episod asemănător…Pe strada Ardeleni, asfaltată anul trecut și aflată în garanție încă 4 ani, se întâmplă același lucru: strada a fost tăiată transversal și excavată, pentru o aducțiune de apă – cel mai probabil tot pentru un votant al primarului căruia trebuia să i se deconteze vreo datorie din campania electorală…Ințelegem perfect faptul că primarului Anghelescu îi stau în gât proiectele fostului primar, Barbu, dar asta nu înseamnă că trebuie să își bată joc de banul public.
Acestea sunt doar străzile pe care am mers, chemați de riveranii nemulțumiți, dar promitem să facem “un recensămant” al mai multor străzi în garanție, pe care s-au produs astfel de dezmățuri… edilitare.
Ion Diaconescu

Un comentariu

  1. Sa veniti pe strada Oltului si pe Alexandriei sa vedeti cate sparturi s-au facut in asfalt dupa ce abia au terminat strazile de asfaltat.

Comentariile sunt inchise