Publicat : joi, mart. 3rd, 2016

Locuitorii din Giurgiu beneficiaza de acoperire extinsa in reteaua Vodafone România

vodafoneVodafone România isi extinde acoperirea in judetul Giurgiu si ofera unui numar mai mare de locuitori din resedinta de judet acces la servicii optimizate 4G precum si la viteze ridicate de broadband. De asemenea, pentru locuitorii din zonele rurale, Vodafone extinde acoperirea, atât pentru serviciile 2G si 3G, cât si accesul la viteze ridicate de broadband.
Acoperirea interioara include, de acum, peste 40.000 de persoane in plus, din 100 de localitati din judet. De asemenea, si acoperirea broadband de mare viteza include 70.000 de persoane in plus, din 130 localitati situate in mediul rural.
Locuitorii din orasul Giurgiu se pot bucura si de noul Supernet™ 4G, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.
Recent, Vodafone România a obtinut, in al doilea an consecutiv, certificatul „Best in Test” pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, in testul Mobile Benchmark România, desfasurat in decembrie 2015 de catre auditorul independent P3 communications in toate retelele mobile din România.

Despre autor

-