Fabian Ţîrcă, noul secretar general al PNL Giurgiu. Florian Velicu, pe loc repaus…

Astăzi, 22 iulie 2021, în cadrul primei şedinţe a Biroului Politic Judeţean al PNL Giurgiu după alegerile din din 17 iulie, Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu, a fost ales secretar general al Organizaţiei Judeţene PNL Giurgiu.
Tânărul Fabian Ţîrcă, propus pentru această onorantă funcţie de Dan Motreanu, președintele organizaţiei, l-a înlocuit în funcţie pe Florian Velicu, căruia i s-a ordonat… pe loc repaus.
Imediat după alegerea sa în funcţie, Fabian Ţîrcă a postat un comentariu pe contul său de facebook:
“Astăzi am fost propus și ales, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, în funcția de secretar general.
Este o nouă provocare pentru următorii patru ani, dar, totodată, este și extrem de onorabil pentru mine. Această nouă funcție, una dintre cele mai importante din partid, mă obligă în continuare, și sper să nu înșel așteptările tuturor colegilor care astăzi mi-au dat votul lor de încredere.
Îi mulțumesc domnului președinte al filialei județene, domnul Dan Motreanu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o odată cu această propunere și susținere pentru funcția de secretar general al organizației județene, și îl asigur de faptul că mă voi dedica în totalitate noii provocări primite.”Si europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu a sintetizat alegerea lui Fabian Ţîrcă, în câteva fraze, pe contul său de facebook:
„Partidul Național Liberal filiala Giurgiu are un nou secretar general.
În ședința de astăzi a Biroului Poitic Județean al PNL Giurgiu, la propunerea mea, a fost ales un nou secretar general, în persoana lui Fabian Țîrcă, primarul comunei Oinacu.
Fabian este un primar din generația tinerilor liberali de perspectivă, care și-a asumat candidatura din partea #PNL pentru primăria comunei Oinacu și a câștigat bătălia detașat.
Abilitățile sale profesionale au fost demonstrate de rezultatele de excepție pe care le-a avut în funcțiile pe care le-a deținut.
Aflat la primul mandat, deși a găsit o situație extrem de grea la primărie, Fabian Țîrcă în numai opt luni de când ocupă fotoliul de edil, a demonstrat că vrea și poate să facă administrație performantă.
Mult succes, Fabian, în această nouă poziție în cadrul #PNL Giurgiu! Sunt convins că și de acestă dată vei transforma această provocare, într-o nouă reușită!
#PNLGiurgiu
#FabianȚîrcă
#SecretarGeneralPNLGiurgiu”

Un comentariu

  1. MULT SUCCES SI PUTERE DE MUNCA IN ACEASTA FUNCTIE SI SA FACETI CINSTE ACESTEI NOI PROVOCARI.

Comentariile sunt inchise