Imponderabilii – Cum a rămas Primăria fără ADPP

Mulți ani de zile, situația ADPP Giurgiu, societate a Primăriei, a fost incertă – societatea a intrat în faliment și cațiva ani a executat servicii pentru municipalitate din această postură ingrată…
Nu cu mult timp în urmă, terenul și clădirile societatății au fost scoase de lichidator la licitație, iar inevitabilul s-a produs: ADPP a fost cumpărată de un investitor giurgiuvean, fără ca Primăria să miște un deget.
VLD Management a achiziționat terenul și clădirile aferente, clădiri în care activează încă societăți ale Primăriei, astfel că acestea au devenit chiriași. Practic, cei care au cumpărat locația, sunt, fără să urmărească acest lucru, pe câștig…Am stat de vorbă cu administratorul VLD Management, domnul Ionuț Pătrașcu și am reușit să clarificăm situația și să demontăm o serie de legende urbane, de zvonuri, care susțin că noua societate va presta servicii pentru Primărie:
“Să clarificăm: nu am achiziționat această societate, noi am achiziționat un bun scos la licitație, în care, într-adevăr, în spațiul respectiv își desfășura activitatea una dintre cele mai reprezentative și vechi instituții, dar noi nu avem nicio treabă cu activitatea în sine a societații ADPP…
Repet, am achizitionat prin licitație publică, un bun de la un lichidator din București.Exista un contract de vânzare/cumpărare pe terenul respectiv și clădirile situate pe acest teren. Nu utilaje, nu personal (am oprit doar personalul de pază care figura la ADPP – 4 persoane). In clădire funcționează încă patru societati, cărora nu le obturez activitatea cu absolut nicio măsură. Ba chiar le-am propus, dacă vor să rămână în continuare, să facem o înțelegere pentru închiriere la un preț al pieței corect.Intenționez să construiesc în acel spațiu o fabrică de ambalaje biodegradabile de unică folosință. Este un proiect pe care îl visez de mult timp, un proiect de suflet și pentru asta am și achiziționat terenul respectiv”.

Un comentariu

  1. O societate inutila platita degeaba ,cu un numar foarte mare de angajati in birouri ,inutili.Sa fie desfintata unitatea si sa devina serviciu al primariei.

Comentariile sunt inchise