Lucian Iliescu: cu un ochi rade, cu altul… plange

Lucian Iliescu: cu un ochi rade, cu altul… plange
Presedintele PNL Giurgiu, Lucian Iliescu a acuzat organizatia PSD Giurgiu de neseriozitate in relatiile aliantei USL pe plan local.
Iliescu a intrat in criza de timp cu depunerea dosarelor de candidaturi si vrea sa stie pe ce si mai ales pe cine se bazeaza in aceasta campanie electorala.
Sigur ca “Imparatul” e nemultumit de faptul ca PSD este in degringolada  – aceasta situatie nuiI aduce voturi. Insa nici nu trebuie sa uite ca visul lui de 16 ani a fost decapitarea PSD. Ceea ce s-a intamplat. Dar intr-un moment nepotrivit. Asa ca acum, cu un ochi rade si cu altul plange.
Iliescu este nemultumit, mai ales de Niculae Badalau si de atitudinea acestuia, dar la fel de mult, si de faptul ca nu are partener de dialog la PSD…
In conferinta de presa de marti, liderul liberal a amintit si de faptul ca scena politica locala se umple de actori, care tintesc spre Primarie, si l-a amintit pe Constantin Buduru de la PER.
Nemultumirea lui Iliescu s-a transferat si spre PPDD, despre care inca nu stie daca va avea sau nu candidat la Primarie – ceea ce il nelinisteste, desi a incercat sa arate ca nu-i asa, spunand: “Pe mine nu ma… grija de altii, vreau sa stiu cum facem noi…”.

4 comentarii

  1. sa vedem daca nea lucica nu va plinge cu ambii ochi dupa 10 iunie…daca ma plateste ca si rindul trecut…he,he,he,va ride cu ambii ochi,giurgiuvenii in schimb vor plinge cu hohote.

  2. CICA SI LA PRIMARIE PLINGE CU UNUL SI ACASA CU ALALALT DAR DIN ALTE MOTIVE EXTRAPOLITICE IN ORICE CAZ NU MAI E IN FORMA SI ARE IMUNITATEA REDUSA ASA CA L DOARE N COT DE PSD SAU PNL CA CICA DECI TOT SECERA SI CIOCAN VISEAZA NOAPTEA.

  3. cetatene afla de la mine din timp ca viitorul p r i m a r al orasului giurgiu va fi f l o r i a n n i c o l a e patronul de la nova force care printre alti sustinatori destui de numerosi din zona tineret oinac zona libera bucuresti etc preotii in frunte cu episcopul ambrozie sunt de partea lui asa ca lucica este deja condamnat la uitare si va avea parte de o infrangere teribil de urita.psd ul atat cat mai este va da votul lui barbu dar nu e de ajuns iar o buna parte din pnlistii care sant in u s l v or vota contra imparatului rosu fost p s m in anii 96 99 asa ca adio primarie nea lucica.

  4. Măi, ce analist te făcuşi. Care grijă, bre, din ce am mai auzit şi văzut şi eu Luci Iliescu nu aşteaptă voturi de la PSD, că ăştia nu se ştie dacă îşi dau lor voturi. Eu cred că problema este alta. USL trebuie să funcţioneze cât mai bine, iar dacă PSD-ul nu ştie, sau nu poate, sau nu vrea (e şi un banc pe tema asta) o să funcţioneze cu PNL-ul. Pentru că, dincolo de localele astea de ne mânăncă nervii, şi unde este clar ce şi cum, trebuie să scăpăm de Băselu şi PD-L- ul lu matale, altfel, gaia ne mănâncă de tot. Ne-a mâncat ea şi până acum, dar parcă mai avem o şansă

Comentariile sunt inchise