Momente grele la Primăria Giurgiu – karma și feng shui-ul s-au stricat

Primăria Giurgiu trece prin momente grele: s-a defectat karma și feng-shui-ul, cu doar două luni înainte de Sărbătorile de iarnă, iar oficialii nu au găsit nici până acum un instalator să le repare…
Invitat intr-o emisiune de la un post de televiziune local (https://tvgiurgiu.ro/index.php/2021/12/13/13-decembrie-audienta/?fbclid=IwAR083VPg5ArpK0mpqY_cUDU8sgZEJc_7FEGfx1Nz-7qUG10KWzGxmwOSgoQ ), viceprimarul Silviu Dumitrescu a făcut declarații uluitoare despre atmosfera de suspiciune perpetuă pe care a instituit-o actualul primar în instituția pe care cu onoare… a stricat-o.
Trimis în urmă cu două luni “la ascuțit creioane”, Silviu Dumitrescu povestește cu calm și resemnare cum s-a stricat karma și feng shui-ul dintre el și primarul pentru care a luptat pe baricadele campaniei electorale.
Silviu Dumitrescu zice că “nu mai este chimie” între el și primar, adică un fel de a spune că între cei doi a intervenit… moartea pasiunii.
Asadar, din atribuțiile de la începutul carierei fulminante de viceprimar (Direcția Tehnică, Direcția Urbanism, Proiecte Europene), viceprimarul Silviu Dumitrescu se ocupă acum de… utopii: proiectul construirii unui campus pentru învățământul dual finanțat prin PNRR.
Am spicuit câteva declarații (curajoase, spunem noi) ale lui Silviu Dumitrescu…
Facem precizarea că ni se pare corectă și fair play, poziția lui Silviu Dumitrescu și am aprecia dacă și primarul Anghelescu ar ieși public cu o declarație… Ar da (în sfârșit) dovadă de curaj și franchețe!“Unele discuții (între mine și primar) nu au fost făcute direct, ci au fost purtate prin intermediari.
Eu nu am cea mai cordială relație cu primarul Adrian Anghelescu. Pur și simplu, ca și chimie, noi nu rezonăm.
Avem opinii un pic diferite despre lucruri, despre viață în general. Nu mi s-a reproșat nimic direct, frontal, dar prin intermediari au auzit că nu aș fi cel mai cinstit și cel mai corect om din lume…
Chestiuni care nu au ce să caute în mod normal într-o instituție de administratie publică… Bârfe, zvonuri…
Probabil că a deranjat faptul că aveam un volum foarte mare de muncă și nu mă plângeam, învățam totul din mers, plecam seara târziu din Primărie…
Am încercat de câteva ori să port o discuție bărbătească, față în față cu Adrian Anghelescu, dar nu am reușit…
Am înțeles până la urmă că el este primarul, își asumă mandatul, el își asumă și echipa cu care merge, el își stabileste ce vrea să facă… Eu mi-am pus la dispoziție forța de muncă si dorința de a face bine lucrurile, iar dacă nu am mai fost dorit, am înțeles și am lăsat așa, nu pot să spun că mă mulțumeste situația actuală, pentru că nu sunt un tip care să ascută creioanele prea mult timp.
Mai am un pic de răbdare, iar dacă nu se va rezolvă nimic, îmi voi vedea de muncă în altă parte,,,
Nu pot sta degeaba trei ani de zile, pe un salariu mai mult decat generos, pană la sfârșitul mandatului
Mai aștept puțin timp să văd dacă domnul primar se repoziționează în ceea ce mă privește… Dacă în continuare există suspiciuni în privința mea, probabil voi face un pas în lateral” a spus Silviu Dumitrescu in prima parte a interviului menționat in link-ul de mai sus.