Mulțumim, domnule primar: “… oraşul acesta, dacă ar fi să o iei după legislaţie, n-ar merita nici măcar statutul de oraş, darămite de municipiu reşedinţă de judeţ!”

Declaratii stupefiante ale primarului Adrian Anghelescu, într-un interviu pe care îl puteți urmări în integralitate aici: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/piedici-in-calea-finantarilor-europene-primarul-care-nu-mai-vrea-sa-acceseze-bani-de-la-ue-1618677
Pe langă faptul că primarul spune că nu mai vrea să acceseze fonduri europene, din cauza lipsei banilor de cofinanțare, nici proiectelor care sunt în curs de implementare, primarul nu le dă şanse mari de reuşită. Din aceleaşi motive: nu are bani!
II reamintim primarului Anghelescu, că d-aia l-au ales giurgiuvenii, să facă bani, să îşi justifice salariul de bugetar, de ales al cetățenilor, făcand ceva pentru ca viața giurgiuvenilor să fie mai uşoară şi pentru că a promis că va face din Giurgiu un oraş prosper…
Insă, bomboana pe coliva declarațiilor a fost despre “respectul” pe care îl poartă primarul pentru cetățenii oraşului, care i-au acordat încrederea în 26 septembrie 2020:
“… oraşul acesta, dacă ar fi să o iei după legislaţie, n-ar merita nici măcar statutul de oraş, darămite de municipiu reşedinţă de judeţ!”
Mulțumim, domnule primar!
Dacă Giurgiu nu merită nici măcar statutul de oraş, cu certitudine că Dvs. nu meritați nici pe departe statutul de primar pe care vi l-au acordat giurgiuvenii.
Din interviu reiese că pentru domnul Anghelescu, funcția de primar este o corvoadă şi că regretă că a candidat.
Dacă nu este in stare să mențină Giurgiu la nivel de municipiu, ne întrebăm ce mai caută în fotoliul din fața megatelevizorului din birou.
De ce nu a candidat din start la Malu, la Daia, la Crevedia sau oriunde crede el că nu ar fi avut atatea bătăi de cap. In fond şi la urma urmei, nu l-a obligat nimeni să candideze, aşa cum l-au obligat să accepte funcția de preşedinte al organizației municipale PNL.
Si apropo de PNL, ne aşteptăm ca liderii filialei din Giurgiu, preşedintele Dan Motreanu, prim vicepreşedinții Toma Petcu şi Alexandru Andrei, să taxeze declarațiile, catastrofale pentru partid, ale primarului Anghelescu.
Ion Diaconescu

Un comentariu

  1. Sa se duca la dracu cu toată claca lui de nesimtiti cum dracu facem noi că am avut președinte marinar și acum primar aviator asta știe să țină manșă in mana nu sa conducă o comuna așa cum catalogheaza domnia sa orașul sămi giugiulească barzoiul

Comentariile sunt inchise