Publicat : vin, dec. 11th, 2015

Europarlamentarul Victor Negrescu participa la Congresul Partidului Social Democrat din Germania (SPD)

negrescu 1Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepresedinte PSD, participa la Congresul SPD, care a inceput joi, la Berlin, dupa ce miercuri a luat parte la Conferinta Internationala Shaping Change in Turbulent Times, organizata de SPD si PES.
Printre liderii marcanti prezenti, de asemenea, la eveniment se numara Sigmar Gabriel, Presedintele SPD si vicecancelar al Germaniei, Martin Schulz, Presedintele Parlamentului European, Sergei Stanishev, Presedintele PES, Gianni Pittella, Liderul grupului socialistilor si democratilor din Parlamentul European, Massimo D’Alema, fostul premier al Italiei, Jean-Marc Ayrault, fostul premier al Frantei, Luiz Inácio Lula da Silva, fostul Presedinte al Braziliei.

negrescu 2”Partidul Social Democrat din România are o relatie veche si solida cu SPD. Socialistii germani au fost alaturi de PSD in momente importante pentru tara noastra si, in acest context, consider ca prezenta mea la Berlin este absolut fireasca. Mizam pe consolidarea relatiilor noastre, cu atât mai mult cu cât Stânga germana este una puternica in Europa, oferind UE multi lideri valorosi, precum Presedintele Martin Schulz. Avem nevoie de o social-democratie solida pentru o Europa puternica, solidara si unita”, considera Victor Negrescu.

Despre autor

-