Publicat : Dum, feb. 14th, 2016

PNL – alianta la alegerile locale cu partidul lui Geoana

geoana gorghiuProtocolul dintre PSRO si PNL va fi discutat luni in sedinta BPN al PNL, dorindu-se ca aceasta alianta sa fie o replica la protocolul semnat intre PSD, UNPR si ALDE. Mircea Geoana a precizat pentru presa centrala ca acest protocol ar putea fi extins si pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna.

Asadar, dupa ce si-a pierdut identitatea fuzionand cu PDL (pe care l-au criticat dur ani de zile), noul si marele PNL isi ia si doza de PeSeDrina, intrand in alianta cu fostul lider al PSD si fostul candidat la Presedintie. Cazul nu este singular in politica romaneasca – Alianta D.A. (PNL – PDL), USL (PSD – PNL – UNPR – PC), mai nou PSD + ALDE (UNPR-ul nu se pune… pentru ca este ca si inexistent). Inca o dovada – daca mai era cazul – ca politica este… dama de consumatie… Iar politicienii care se complac in astfel de tractiruri…
Ramane de vazut daca in seara de dupa alegerile locale, Mircea Geoana va avea acelasi strigat “victorios” – “Mihaela, dragostea mea, am invins” – sau va fi mai rezervat, pastrandu-si strigatul, victorios (sau nu), dupa anuntarea rezultatelor oficiale.

Despre autor

-