Publicat : vin, iun. 2nd, 2017

1 Iunie – TNL a premiat zeci de copii

PNL xPe langa municipalitate, si TNL Giurgiu a marcat Ziua Copilului. Mai ales ca sediul partidului se afla “in mijlocul evenimentului”.
Asa se face ca organizatia de tineret a PNL s-a implicat – cu ajutorul seniorilor – si a marcat evenimentul prin organizarea unor concursuri pentru cei mici, dotate cu premii in dulciuri si jucarii.
Concursurile de desene pe hartie si pe asfalt au atras peste 50 de pici dornici de a-si etala talentul…pnl 1„Timp de peste doua ore, zona pe care am amenajat-o in fata sediului PNL a fost asaltata de copii… Unii au dorit sa deseneze pe hartiile puse la dispozitie de noi, altii pe asfaltul de pe pietonala… In final, toti participantii au fost premiati cu dulciuri si jucarii”, a precizat liderul TNL, Adrian Chiran.
Acesta a tinut sa le multumeasca celor fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc, si anume, seniorii partidului: Marian Maroiu (presedintele organizatiei municipale), Norut Stanisteanu (prim-vicepresedinte al organizatiei judetene PNL), George Tiganila si Mihai Matei (prim-vicepresedinti ai organizatiei municipale PNL).PNL xx

Despre autor

-