Publicat : mie, apr. 15th, 2015

24 aprilie – prima Bursa a locurilor de munca din 2015

bursaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu va organiza prima bursa a locurilor de munca din acest an, in data de 24 aprilie 2015.

Aceasta actiune, devenita traditionala, are menirea de a reuni angajatori si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea corelarii cererii si ofertei de forta de munca, in scopul prevenirii si reducerii somajului.

Evenimentul se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

  • in mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Miorita”
  • in orasul Bolintin Vale – la sediul Bibliotecii din localitate.

Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca oferit.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de munca vacante la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucuresti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; 0246/230606; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localitatile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: valentina.dumitrache@grl.anofm.ro; dragos.tudor@grl.anofm.ro.

Despre autor

-