Publicat : lun, apr. 6th, 2015

Actiune caritabila la Roata de Jos – “Un ajutor mic pentru un suflet necajit” – etapa I

un ajutor mic 2Duminica, 5 aprilie, in ziua de Florii, TNL Giurgiu impreuna cu TNL Roata de Jos, cu sprijinul presedintei Asociatiei „Casa Tuturor” – Flaidar Mihaela, dar si cu sprijinul presedintelui PNL Roata de Jos – Marin Constantin, a organizat o actiune caritabila denumita generic “Un ajutor mic pentru un suflet necajit”. Astfel, la locuinta presedintelui organizatiei PNL Roata de Jos, in satul Cartojani, au fost invitati peste 150 de copii carora li s-au oferit pachete cu alimente, jucarii si obiecte de imbracaminte. A fost prima zi a acestei campanii umanitare initiata de TNL Giurgiu.

Proiectul umanitar este sprijinit de Asociatia „CASA TUTUROR” si este menit sa aducă un zambet pe chipurile copiilor acum, in pragul celei mai importante sarbatori crestine.

Tinerii liberali din Roata de Jos s-au mobilizat exemplar, astfel ca actiunea a atins corzile sensibile atat ale copiilor, ale parintilor, si chiar ale initiatorilor actiunii.

un ajutor mic 1„Au fost momente unice, in care am inteles pe deplin sensul afirmatiei facute de Maica Tereza – Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui in ceea ce daruiesti -…

In tara noastra nu exista un exercitiu al voluntariatului, iar actiunile de acest gen sunt greu de realizat… De aceea suntem atat de multumiti cand reusim sa <<rupem>> tiparele si sa putem astfel ajuta cu sprijinul nostru pe cei aflati la limitele sperantei. Vom continua aceasta <<aventura>> si in alte localitati ale judetului”, a precizat pentru Opinia giurgiuveanului Elena Marin, secretar coordonator al TNL Giurgiu.

Despre autor

-