Publicat : mie, ian. 25th, 2017

Adrian Anghelescu vrea sa fie presedintele liberalilor din Giurgiu! Dar din septembrie 2017…

Adrian AnghelescuIntr-un comentariu asumat la articolul http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/ooops-pnl-giurgiu-e-viu-anghelescu-ar-putea-fi-viitorul-lider-al-organizatiei-judetene/ , consilierul PNL Giurgiu – Adrian Anghelescu – recunoaste ca ar vrea sa aiba o functie de conducere in filiala judeteana a partidului, dar (daca se poate) din luna septembrie.
Discutii mai aprinse si mai concludente vor avea loc saptamana viitoare (luni, 30 ianuarie), in cadrul sedintei BPJ a PNL Giurgiu…
“Dupa opinia mea este necesar sa ne explicam mai intii in ședinta BPJ GR programată luni, după care in cea la nivel de municipiu unde, realmente trebuie sa ținem seama inclusv de poziția dlui Danciu precum si de a altor persoane interesate, intr-o transparentă totala pentru a putea începe sa redefiniim aceasta filiala in spiritul unei transparente toatele, bazate pe principii solide liberale, fara interese de grup sau private. In acest sens va anunț ca nu doresc momentan sa ocup nici o funcție de conducere, deoarece nu am timpul necesar pentru a ma dedica acesteia, dezamăgind probabil pe multi (asta cel putin pina in Septembrie anul curent), precizeaza Adrian Anghelescu in comentariul sau.
N.R. – Precizam si noi ca sublinierile ne apartin, sublinieri la care avem oarece nelamuriri…
1. Nu stim sigur care sunt prevederile statutului PNL, insa daca domnul Anghelescu nu doreste “momentan” o functie de conducere, ar putea sa ii fie pusa la pastrare pana in septembrie? Intrebam…
2. “Dezamagind probabil pe multi” – ne sugereaza domnul Anghelescu ca ar fi avut loc negocieri, ca si-a format deja un grup de sustinatori, de liberali de bine, cu care sa se prezinte in alegerile interne din PNL Giurgiu?
Sunt doar doua dintre nelamuririle pe care le avem si pe care, suntem convinsi, le au si cititorii. Iar un raspuns coerent ar fi legitim si binevenit, in situatia in care politica locala nu mai are niciun partid care sa faca opozitie actualei puteri.

I.D.

Despre autor

-