Publicat : Dum, apr. 8th, 2018

Ajutate de ALDE Giurgiu – 300 de familii din municipiu au avut o masa bogata de Paste

In ultimele zile din Saptamana Mare, un grup de tinere de la organizatia TLDE Giurgiu, coordonate de Monica Gabriela David au gatit 600 de portii de drob si friptura de miel si au inrosit 1.800 de oua. Actiunea a avut loc in bucataria restaurantului fermei „Cocosul Rosu“ – Ulmi, sub coordonarea bucatarilor specializati.Toate bucatele au fost aduse cu o zi inainte de Paste la sediul ALDE Giurgiu, unde s-au facut pachetele care au fost distribuite catre 300 de familii cu posibilitati materiale reduse, familii care au fost identificate de presedintii de cartiere ai ALDE.
Pe langa drob, oua si friptura de miel, in pachete a fost adaugat si traditionalul cozonac.Presedintele organizatiei municipale ALDE Giurgiu, Adrian Cîndea, impreuna cu Gheorghe Stefan, Aurel Ciumberica, Gheorghe Gadea, Nicu Stefan si alti membri ALDE, au fost alaturi de tineri si au dat o mana de ajutor atat la constituirea pachetelor, cat si la distribuirea acestora.“Suntem sensibili la suferintele semenilor nostri si va asiguram de faptul ca nu facem astfel de gesture doar la marile sarbatori, ci ne ocupam constant de problemele oamenilor din municipiu care sunt in impas…
Astazi le-am dus alimentele pe care toti romanii ar trebui sa le aiba pe masa la aceasta mare Sarbatoare”, a precizat Adrian Cîndea.

Despre autor

-