Publicat : lun, sept. 19th, 2016

ALDE Floresti Stoenesti a trecut in barca liberala

alde-floresti-stoenestiLocalitatea rurala cu cel mai mare bazin electoral din judet – Floresti Stoenesti – a dat lovitura politica a anului. Fostul primar al comunei, Constantin Dumitru a convins toata organizatia ALDE sa treaca la PNL Giurgiu.
Anuntul a fost facut de Gheorghe Stefan, presedintele PNL Giurgiu, in cadrul unei conferinte de presa. Liderul PNL si-a exprimat speranta ca la Parlamentarele din acest an, organizatia din Floresti Stoenesti va obtine un scor bun in favoarea candidatilor liberali.
“Costel Dumitru este un om de echipa, este un om politic valoros si sunt incantat ca a revenit in PNL. Suntem constienti ca nu putem depasi PSD-ul la nivelul judetului Giurgiu, dar cred ca vom castiga un post de deputat si unul de senator”, a declarat Gheorghe Stefan.
La randul sau, Costel Dumitru nu si-a motivat credibil revenirea in PNL, insa a precizat sigur de el ca este fericit ca a revenit in sediul PNL Giurgiu, pe care l-a parasit fizic in 2012, insa nu l-a parasit faptic niciodata (?!).
“Sora mea a candidat la Primaria din comuna din partea ALDE. I-am spus ca face o greseala, iar acum, iata, toata echipa ALDE a venit la PNL”, a declarat Costel Dumitriu, care a precizat ca la Floresti Stoenesti, echipa condusa de el va castiga detasat parlamentarele.

Despre autor

-