Publicat : mie, mart. 23rd, 2016

ALDE Giurgiu isi constituie organizatii sub presiunea timpului ramas pana la alegeri

Nicu stefan33 de organizatii locale si in jur de 4.200 de membri – sunt cifrele cu care au iesit in fata presei cei de la ALDE Giurgiu in prima zi din aceasta saptamana.
Vicepresedeintele formatiunii politice amintite, Nicu Stefan a facut publice aceste date in cadrul unei conferinte de presa.
“La fiecare sfarsit de saptamana, o echipa formata din personae aflate in conducerea Biroului Politic Executiv Judetean ALDE face deplasari in localitatile din judet: infiintam organizatii, stam de vorba cu oamenii si, evident, stabilim de comun acord candidatii la primarii si la consiliile locale. Weekend-ul trecut am fost in sase commune: Toporu, Vanatorii Mici, Mihailesti, Comana, Colibasi si Gostinari. In fiecare din aceste comune am fost impresionati de numarul mare de cetateni care se raliaza ideilor liberalismului promovat de ALDE”, a declarat Nicu Stefan.
N.R. Nicu Stefan a prezentat si numarul cetatenilor care au fost impresionati de ALDE: Toporu – 30; Vanatorii Mici – 75; Mihailesti – 350; Colibasi – 80; Gostinari – 35 si Comana – 45. Daca este mult sau putin, nu hotaram noi, au stabilit cei de la ALDE. Insa e o chichita aritmetica ce nu ne da pace: in medie sunt 102,5 cetateni impresionati pe localitate (calcul in care este inclus si orasul Mihailesti). Daca inmultim aceasta medie cu 33 de organizatii rezulta un numar de 3.382,5 de membri. Iar pana la “peste 4.200” parca da putin cu plus…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Numai in Giurgiu au peste 4000…..Ajung la 50 000 pana la alegeri !!!!

  2. Membru PNL spune:

    O INTREBARE PTR DL STEFAN NICU
    ERATI TREAZ CAND ATI PREZENTAT ACEASTA SITUATIE
    ALDE INSEAMNA PREA PUTIN PTR GIURGIU