Publicat : vin, mart. 3rd, 2017

ALDE Giurgiu vrea congres national

alde 22Saptamana trecuta, ALDE Giurgiu a organizat o intalnire a Delegatiei Permanente, la care au participat 108 delegati din 140 de reprezentanti din judet. Copresedintele organizatiei municipale ALDE Giurgiu, Alexandru Vladu a precizat in cadrul unei conferinte de presa, ca hotararea cea mai importanta care a fost luata in acest for a fost solicitarea unui congres national al partidului…
“In cadrul delegatiei permanente am luat hotararea de a solicita la nivelul conducerii centrale a partidului, convocarea unui congres national pana la sfarsitul lunii martie. Iar in cadrul acestui congres sa se desemneze conducerea unica a partidului si sa se stabileasca un calendar si pentru alegeri in toate filialele din tara”, a declarant Alexandru Vladu.
Liderul ALDE a mai precizat ca normele de reprezentare sunt deja stabilite – un delegat la 50 de membri si un delegat la 500 de voturi obtinute la alegeri… Ceea ce inseamna ca delegatia din judetul Giurgiu va fi, cel mai probabil, cea mai numeroasa din tara.

Despre autor

-