Publicat : mie, mart. 9th, 2016

Alexandru Vladu a asistat “emotionat” la sfarsitul sau ca viceprimar si politician

VladuAlexandru Vladu “s-a sinucis singur”. Si politic si administrativ. Tot ce a agonisit in patru ani (ca si capital de imagine, nu va ganditi la altceva, nu ne bagam…) a pierdut in cateva luni, perioada in care l-a mancat pe interior viermele puterii absolute.
Astazi, in sedinta Consiliului municipal, Alexandru Vladu si-a pierdut functia de consilier local si de viceprimar. Se poate spune ca si-a tradat electoratul?
Dand dovada de masichism dus la exrtreme, nea Sandu a ramas la sedinta de CL pana la final, nu inainte de a avea un ultim “spici” de pe scaunul din care a visat la functia de primar (cu diagonala?!):
Sunt foarte emotionat. Le multumesc colegilor cu care am colaborat in Primarie si celor din toate directiile subordonate. Daca am gresit cuiva in aceasta perioada, imi cer scuze in acest moment.
Dar va asigur ca vom lucra din nou impreuna peste trei luni, cu mine in calitate de primar”, a spus, patetic, Alexandru Vladu.
Sigur ca fostul pepededisto-pesediste, care a devenit… aldist, a umblat la “cutiuta lacrimogena”, dar a lansat si un mesaj motivational pentru eventuali electori.
Si totusi, n-am inteles de ce a stat pana la sfarsitul sedintei? Sa fi ramas doar pentru a vedea daca planul urzit cu PNL va fi dus la bun sfarsit?

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. kiki spune:

  Comentarii doar cu privire la persoane si functii politice.cine îi recomanda vedem în fiecare zi.ce îi recomanda pe acesti politruci de giurgiu,in mod real? proiectele de dezvoltare ale judetului lipsesc cu desavarsire!KP2AK

 2. mihai spune:

  Serios…domnilor ziaristi…ati inceput campania electorala inainte de termen sau e directiva de la seful dumneavoastra direct nea Badalau!!!! Ca stim foarte bine

 3. Carmina spune:

  Dom.ziarist să știri ca nu sa sinucis.
  Dacă nu era legea aceia lui Dragnea nu se ajungea la ce sa întâmplat.
  Politica asta incorectă.A fost ales ca consilier de cetățeni orașului nu de cei de la PSD și trebuia să îl lase să își termina mandatul.Uni fac politică invidioasă în loc dreaptă.

 4. Violeta Flacarescu spune:

  Ca specialist în numerologie, aș atrage atenția că decăderea lui Vladu stă sub semnul fatidicului număr „55”. Astrele s-au aliniat de așa natură, încât Ordinul Prefectului are numărul 55, exact ca și perversa Ordonanță a lui Dragnea (mă rog, a traseistilor…): de asemenea, 55.
  Interpretarea ar fi urmatoarea: dacă subiectul nu ar fi mușcat cu voluptate din parsivul fruct al Ordonanței, nu ar fi existat nici Ordinul de încetare a mandatului.
  Poate cineva se va iluziona, crezând ca și procentul din alegeri va fi „55”. Din păcate (era sa zic din fericire…), la a treia apariție numărul „se sparge” – cum spunem noi, specialistii; adică devine 5,5.

 5. Olah spune:

  D-le ziarist.
  Ce a fost rau in a avea un tel.?
  S-a comportat ca un ales responsabil.
  Daca nu schimba PSD legea nu se i se intampla nimic cum nu li s-a intimplat nici altora care au facut la fel.
  Ghici cui?