Publicat : joi, mart. 3rd, 2016

Alexandru Vladu – strategie de asteptare si victimizare?

Vladu martisoareDeclaratiile viceprimarului Alexandru Vladu se bat cap in cap cu ceea ce se vede cu ochiul liber. Este clar ca lumina zilei ca omul vrea sa candideze pentru functia de primar. Si nu este nimic rau in asta: fiecare are visurile si frustrarile lui. Insa actiunile viceprimarului contrazic declaratiile acestuia.
Intr-o publicatie locala (Vocea Giurgiului), Vladu declara, citam: “Postul de primar va fi vacant şi oricine poate să candideze. De 4 ani, de când sunt viceprimar, m-am implicat în tot felul de acţiuni şi cred că am reuşit să mă fac cât de cât cunoscut. Nu pot spune că mă cunoaşte tot oraşul. La PSD aveam asigurat, în continuare, postul de viceprimar.Voi candida din partea ALDE pentru primăria Giurgiu. Într-o săptămână, maxim două, preşedintele partidului, domnul Tăriceanu, va veni la Giurgiu şi va anunţa oficial”.
Dupa aceasta declaratie, in publicatia Giurgiu Acum, Alexandru Vladu a venit cu “un text” care da peste cap prima declaratie: „Eu sunt membru PSD, nu mi-am manifestat dorința de a mă înscrie în alt partid, și nici de a părăsi PSD-ul”.
Pe de alta parte, in cadrul unei conferinte de presa, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, primarul Nicolae Barbu a precizat ca asteapta ca Vladu sa isi faca publica optiunea: ALDE sau PSD…
“Probabil ca domnul Vladu are garantia ca va candida pentru functia de primar de la ALDE. Actiunile sale din ultima perioada ne fac sa ne intrebam cand isi va declara deschis intentia”. A declarat Barbu.
Intrebat daca lui Alexandru Vladu i se va retrage sprijinul politic de catre organizatia municipala PSD, liderul social-democratilor de la municipiu a raspuns:
In PSD se respecta statutul si este inca democratie – fata de alte organizatii din Giurgiu. Nu eu sunt cel care propune excluderea din partid, ci organizatia locala din zona de domiciliu a celui propus spre excludere. Dar, da, pentru ca cineva sa isi piarda calitatea de consilier, conform legii trebuie sa isi piarda sustinerea politica” a declarat Barbu.
In concluzie, Vladu Alexandru are toate “sansele” sa fie exclus din PSD. Numai ca “razboiul” dintre cei doi fosti colegi de partid – Barbu si Vladu – este unul de asteptare. Fiecare asteapta ca celalalt sa faca primul pas. Iar Alexandru Vladu chiar provoaca o excludere din PSD. Pentru a avea un motiv de victimizare care, crede el, ii va aduce voturi in plus peste procentul (destul de mic) cu care este cotat in sondajele de opinie.
N.R. Am primit la redactie… un martisor care arata clar ca domnul Vladu nu numai s-a plimbat cu ALDE in ziua de 1 Martie, ci a daruit si martisoare… electorale.
Unul pe fata, altul… pe dos, asa arata martisorul daruit de Vladu.M 1M 2

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Urmaresc de mult cariera politica si nu numai a dlui Toma Petcu.ALDE Giurgiu chiar este o constructie frumoasa si e perceputa ca o alternativa pt Giurgiu.Vreau sa i atrag atentia ca a gresit enorm ,din pdv electoral,(indiferent de calculele financiare)cu ultimele trei racolari-M.ANTON,V.MUSTATEA,A.VLADU !!!

  2. Membru PNL spune:

    ACEST VLADU MAI AR STA IN BANCA LUI . ESTE O PALARIE MULT PREA MARE PENTRU EL ACEASTA CANDIDATURA LA PRIMARIA GIURGIU.
    ESTE PREA MIC SI EXPIRAT