Publicat : lun, iun. 13th, 2016

Aloo, voluntarii, ne mai miscam cu talent?

VL 1He, he, anul trecut misunau voluntarii ca furnicile sa ecologizeze Cetatea. Saptamana de saptamana, nea Sandel convoca voluntarii la o socializare pe ruinele Cetatii. Dupa ce, in prealabil dadea ordin la GSL sa treaca cu cositoarele pe zona. Voluntarii doar intorceau fanul sa se usuce, dupa care se fotografiau cu “marele conducator” iar pozele erau distribuite instantaneu pe facebook.
Stim ca este treaba municipalitatii sa isi trimita angajatii de la GSL sa tunda balariile, dar nu ne da pace o intrebare:VLL
Ca sa va credem ca n-a fost doar o actiune de imagine (vezi postarile pe facebook), mai incercati o data? Sunati goarna sa vina voluntarii. Toti, cu mic cu mare, cu familiile, cu vecinii, sa fie o efuziune de optimism si de intrecere socialista. Ca anul trecut! Si sa dam cu totii Like la pozele de pe facebook.
Ce zici nea Sandu, te bagi?VL

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. bute lia spune:

    IPOCRITULE , IA VEZI,CA IAR ITI DAI CU STANGUL IN DREPTU…CE-A FOST ,CUM A FOST,IMPORTANT ESTE CA S-A ACTIONAT.ALTFEL VA MANCAU SERPII…NOROC CU VOLUNTARII DE LA CETATE SI CU INITIATIVA LUI NEA SANDEL,CUM II ZICI MATA…PUPA – CUR SISTEMUL SI VEZI-TI DE-A L D E TALE,BIBICULE ! NU TE MAI AVANTA ASA RAU IN OPINIE , CA RISTI SA FACI OCLUZIE INTESTINALA ! MAI BINE TUNDE B A R B A . . .