Andreea Paul a supervizat alegerile organizatiei de femei PDL Giurgiu

Vineri seara, la hotelul Vlasca, organizatia judeteana de femei a PDL Giurgiu si-a ales noua conducere (presedinte si biroul permanent judetean).

Intalnirea pedelistelor a avut parte si de prezenta Andreei Paul, langa care s-au alaturat si presedintii organizatiilor de femei din Dambovita, Ilfov si Arges si din sectorul I Bucuresti.

Dupa obisnuitele luari de cuvant incurajatoare ale Andreei Paul, Bogdan Cantaragiu (presedintele organizatiei judetene), Gheorghe Stefan (prim vicepresedinte), dar si ale oaspetelor din celelalte organizatii judetene, s-a trecut la vot.

In urma procesului de votare, Ioana Toma a fost aleasa presedintele organizatiei de femei a PDL. Prim vicepresedinte au fost alese doamnele Daniela Hritcu si Rodica Ungureanu, secretar general – Mariana Misu, secretar general adjunct – Mariana Manea si Iulia Paun, trezorier – Viorica Stan.

De asemenea, au fost alese noua vicepresedinte: Elena Dragne, Carmen Madalina Voicu, Giorgiana Popescu, Simona Petruta Neagu, Ionica Stegaru, Nicoleta Simionescu, Claudia Georgescu, Georgeta Voinea si Cristina Neacsu.

Pentru functia de secretar executiv au fost alese 10 democrat liberale: Petronela Niculae, Florina Draghici, Stefania Tomita, Pompilia Picotici, Daniela Junghietoru, Madalina Nitu, Iuliana Silvia Buzica, Mihaela Creveniceanu, Ionela Leana si Cristina Mirea.

Adriana Niculae a fost aleasa presedinta CJISL…

Majoritatea femeilor alese in aceste functii sunt tinere si foarte tinere, ceea ce a facut ca Andreea Paul sa intrebe la un moment dat, vizibil incantata, daca este vorba de organizatia judeteana de femei sau de organizatia de tineret.

Inceputul sedintei de alegeri a fost unul festiv – un grup de prichindei de gradinita cantand o suita de colinde, pentru care au primit cadouri trimise de Mos Craciun, prin emisarii lui de la PDL…

Un comentariu

  1. Intrebare intrebatoare cine o suge sub birou la libanezi in mandy food srl ??? dau un biscuite la cine stie.

Comentariile sunt inchise