Publicat : lun, nov. 21st, 2016

Andronic asculta Giurgiul!

and6-bunSâmbata, 19 noiembrie, ora 10.30, Piata Centrala din Giurgiu. Dan Andronic, candidatul PMP la Camera Deputatilor in judetul Giurgiu sta de vorba cu giurgiuvenii, le asculta supararile si incearca sa le inteleaga nevoile. El stie cât de important este contactul direct cu oamenii si cât de mult simt nevoia giurgiuvenii sa se faca auziti.
”Sunteti singurul candidat care a trecut pe aici, pe la noi, prin Piata. Avem atâtea sa va spunem si sunt atâtea de rezolvat…”, intra in vorba cu Dan Andronic un domn grizonant, care, la prima vedere, nu-si arata cei peste 65 de ani. Acesta se plânge ca fiul si-a luat familia si a plecat la munca, in strainatate. Chiar daca admite ca fara ajutorul acestuia, nu s-ar putea descurca cu cei 300 de ron pensie pe care ii primeste dupa 32 de ani de munca, dorul de copil si de nepoti este imens.and-1Aceeasi chestiune este abordata, un pic mai târziu si de un preot, care, din perspectiva faptului ca tinerii nu mai unde sa munceasca, se declara inspaimântat de viitorul noii generatii. ”Sustin, ca si dumneavoastra, valorile familiei si principiile morale crestin-ortodoxe. Va asigur ca voi lupta, in Parlament, ca tinerii sa ramâna sau sa se intoarca, acasa!”, le spune Andronic celor prezenti.and-2In timp ce candidatul PMP la Camera Deputatilor se indreapta spre alte tarabe si asculta neajunsurile taranilor, un domn vine si ii expune o chestiune arzatoare pentru majoritatea celor prezenti. Este vorba puterea supermarketurilor si a pretului pe care aceastea le afiseaza comparativ cu cele existente in micile magazine sau chiar in piete. ”E greu domnule Andronic, e foarte greu. Am lapte de la vreo 70 de vaci si nici nu stiti cât costa sau cât de greu sunt de intretinut! Statul nu ne ajuta cu nimic, noi ducem tot greul. Ajungi sa te intrebi daca se merita atâta efort, dar noi vrem totusi sa muncim, nu vrem nimic de pomana!”, intervine in discutii si o doamna blonda, in timp ce isi serveste clientii cu lapte proaspat.
In paralel, mai multi locuitori se plâng de prezenta tirurilor pe sosea si spun ca au o mare suparare din cauza faptului ca locuintele le sunt zdruncinate iar copiii nu au unde se juca, neexistând niciun trotuar pe lânga casele lor.
Cea mai arzatoare dorinta a giurgiuvenilor ramâne insa Podul de la Gradistea. Oamenii vor refacerea lui si spun ca s-au saturat de 11 ani de promisiuni desarte. ”Sunteti singurul care ne sustineti si ne intelegeti cât de greu ne este! V-am vazut ca sunteti hotarât si ca nu va lasati cu una, cu doua!”.and-3Este concluzia discutiilor cu mai multi strânsi in jurul candidatului PMP la Camera Deputatilor. Dan Andronic le promite ca se va lupta pentru Giurgiu si spune ca nici nu se gândeste sa se opreasca pâna când Podul de la Gradistea nu va fi din nou functional. ”Eu, Dan Andronic, voi fi vocea dumneavoastra, a giurgiuvenilor, in Parlamentul României”, ii asigura candidatul PMP la Camera Deputatilor pe giurgiuveni.
Pe contul de facebook, Dan Andronic a postat urmatorul comentariu:
“DE CE AȘ SCHIMBA SLOGANUL DIN „ANDRONIC LUPTĂ PENTRU GIURGIU” în „ASCULTĂ GIURGIU”
(…) Ca ziarist știu cât de important este contactul direct cu oamenii și cât de mult simt nevoia giurgiuvenii să se facă auziți. Ascultați.
Sunt o grămadă de probleme, multe puteau fi rezolvate de ani buni, altele vin din nepăsarea autorităților, sau din prostia guvernanților, indiferent de culoare politică.
După câteva ore mi-am dat seama că cel mai important lucru pentru cei din Giurgiu, este să fie ascultați! Pentru că cei 30-40 de politicieni care-i reprezintă nu-i mai ascultă! Darmite să le rezolve problemele.
Așa că m-am hotărât să-mi fac public numărul de telefon…
Adresa de mail este dancatalin2002@yahoo.com.
Cei care cred că în calitate de ziarist sau om politic pot să-i ajut, să-mi dea un telefon sau un email și voi face tot posibilul să le răspund și să-i ajut.”

Articol comandat de PMP – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160002.

and-4

Despre autor

-