Publicat : mie, nov. 30th, 2016

ANDRONIC pune o conditie surpriza pentru intrarea PMP la guvernare alaturi de PNL

andronicRefacerea Podului de la Grădiștea va fi una dintre condițiile pe care Dan Andronic o va pune în cazul în care PMP va oferi sprijin pentru o viitoare guvernare PNL. Andronic, care candidează în Giurgiu, din partea PMP, la Camera Deputaților a explicat, luni seara, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul România TV, că Traian Băsescu și PMP pot face diferența imediat după alegerile din 11 decembrie. ”Chiar dacă PMP va lua 5%, poate face diferența, pentru că aceste procente pot fi mult mai importante decât un procent de 30-40%”, a arătat Andronic. În aceste condiții, a continuat candidatul PMP Giurgiu – cel care va da guvernarea poate ridica niște pretenții destul de importante.
În context, Andronic a analizat declarația lui Traian Băsescu privind respingerea oricărei alianțe cu PSD imediat după alegerile parlamentare. ”Ceea ce a spus Traian Băsescu a fost că PMP nu va face alianță cu PSD. Nefăcând alianță cu PSD, pe cale de consecință, nu rămâne decât o alianță în zona de dreapta. Că înseamnă o intrare la guvernare, că înseamnă o susținere, asta ține și de un joc al procentelor”, a susținut Dan Andronic. În opinia sa, PMP s-ar putea să nu-și dorească să intre la guvernare alături de Dacian Cioloș prim-ministru, în condițiile în care – spune Andronic – toate prognozele la ora actuală vorbesc de o criză majoră din punct de vedere economic, în anul care vine.
”Condițiile pe care le va pune PMP? Traian Băsescu v-a enunțat una: prim-ministru în persoana sa, iar eu v-o spun pe a mea: refacerea Podului de la Grădiștea! E un lucru foarte serios. Vreau să se facă ceva pentru niște oameni care din 2005 trăiesc efectiv ca în junglă”, a conchis Dan Andronic.

Articol comandat de PMP – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160002.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Sima Valeriu spune:

    Sper sa va ajute d-zeu sa ieșiți deputat si sa faceți cumva(loby) sa fie făcut podul de la Grădiștea.Succes Dan Andronic.

  2. Rock spune:

    Si eu as fi vrut sa intru in Brigitte Bardot cand eram tanar…cam asa si cum PMP,el ar vrea sa intre dar mai trebuie sa si poata si asta inseamna sa treaca de pragul electoral si asta va fi nitel mai greu. Da’principalu ca Andronic vrea.