Publicat : mie, sept. 27th, 2017

Ape tulburi in ALDE Giurgiu! I se retrage sprijinul politic primarului din Daia?

sigla-aldeDupa modelul colegilor de coalitie, si la ALDE a inceput sa fermenteze boasca nemultumirilor. Pana la transformarea in… tulburel mai e doar un pas.
Iar acest pas pare ca s-a facut deja in comuna Daia, acolo unde cei de la ALDE au un primar, un viceprimar si 5 consilieri (din 11).
Surse credibile ne-au informat ca exista mari nemultumiri in conducerea ALDE cu privire la o apropiere nepermis de mare a primarului Adrian Serban de “fratele mai mare din Coalitie” – PSD.
Mai mult de atat, un sondaj (empiric, e adevarat) care s-ar fi desfasurat in Daia a relevat un adevar usturator pentru ALDE: primarul nu este… popular in localitate. Iar reclamatia facuta de primar viceprimarului (tot din ALDE), care s-ar fi lasat cu o cercetare penala, a umplut paharul nemultumirilor…
Aceleasi surse ne spun ca este iminenta o sedinta de urgenta a conducerii de la Giurgiu a partidului, in care se va pune serios problema retragerii sprijinului politic pentru propriului primar din Daia.
In acest moment, structura consiliului local este destul de fragile: 2 consilieri PNL, 2 consilieri PSD, 2 consilieri UNPR si 5 consilieri ALDE… Asta inseamna ca la nivel de CL, conducerea ALDE va trebui sa se faca frate cu… consilierii PNL si UNPR pentru a avea succes in demersul lor.
Intr-un material viitor va vom prezenta cateva din “nazbatiile” primarului ALDE de la Daia, povestite cu lux de amanunte de locuitori ai comunei: cat costa bancile si cosurile de gunoi montate in locatii inutile; cum s-a turnat si cat a costat betonul din jurul Primariei; care este cota de combustibil pentru masinile primariei, dedesubturi cu Ziua comunei si multe altele…

AL. DEdaia

Despre autor

-