Aproape 2000 de miliarde adusi de social democrati pentru judetul Giurgiu

Badalau-N.Senatorul social democrat Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu a afirmat in mai multe conferinte de presa ca in trei ani și jumătate de guvernare, pesedistii a adus in judet peste două mii de miliarde de lei vechi. Este limpede insa ca niciunul dintre noi nu a vazut “sacii cu bani”, sumele de care a vorbit Badalau fiind investitii in diferite proiecte, care in acest moment sunt finantate si se afla in diferite stadii de executie sau deja finalizate.
La fel de adevarat este si faptul ca Badalau a avansat o cifra cu zerouri… fara numar – doua mii de miliarde de lei. Unde sunt si cum au fost distribuiti acesti bani, a explicat chiar liderul PSD Giurgiu.
“Echipa social-democrata a adus in judet in ultimii trei ani mai multi bani decat au fost adusi vreodata. Sumele s-au concretizat in proiecte care sunt vizibile: retele de apa, drumuri comunale si judetene asfaltate, canalizarea in mediul rural. In anul 2013 au fost aduse in judet 136 de miliarde de lei vechi, in anul 2014 peste 442 de miliarde iar in anul 2015 a fost investa suma de 1.128 de miliarde de lei” a declarat senatorul Badalau.