Publicat : lun, oct. 3rd, 2016

Arogante de precampanie – Schimb de replici taioase intre Toma Petcu si Gheorghe Stefan

vvvvv-1Dupa ce copresedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu “l-a atins” cu o intrebare deranjanta pe presedintele PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan, acesta din urma ii da o replica acida “omologului” sau de la ALDE.
Prima remarca i-a apartinut lui Toma Petcu, care l-a intrebat pe Gheorghe Stefan daca va renunta la locul intai de pe lista pentru Camera Deputatilor.
“Domnul Gheorghe Stefan a spus intr-un grup de peste 50 de persoane ca daca centrul il va impune pe liste pe Dan Vlaicu peste votul BPJ, el nu va mai candida la parlamentare. Recunoaste aceasta declaratie, sau ma contrazice?”, a spus Toma Petcu.
La distanta de o saptamana, Gheorghe Stefan arunca si el cu arogante in liderul ALDE Giurgiu…
“Nu stiu cine este acest Toma Petcu… Dar daca este domnul ala de la ALDE care isi doreste sa fie deputat – este prea tarziu pentru el. De la ALDE nu are nicio sansa… Trebuie sa se inscrie in PSD sau in PNL, insa asa cum spuneam, acum este prea tarziu pentru el”, a declarat si Gheorghe Stefan.
Declaratiile acestea vin, desigur, in contextul precampaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Batalia pentru cele patru posturi de deputat ale judetului Giurgiu este acerba, iar… inghesuiala este evidenta (PNL-ul se atine la doua posturi – Gheorghe Stefan si Marian Maroiu; ALDE spera la cel putin un post, desi Toma Petcu ar vrea si el doua; PSD-ul va lua sigur doua posturi de deputat (Razvan Cuc si, cel mai probabil Elena Dinu), cu mari sperante pentru al treilea…
Asadar, batalia se anunta crancena, iar aceste mici intepaturi de acum sunt doar… incalzirea pentru campania electorala.

Despre autor

-