Publicat : joi, iul. 9th, 2015

Atentie, de astazi la PSD Giurgiu se depun dosarele

Razvan . CucPurtatorul de cuvant al PSD Giurgiu, Razvan Cuc a facut joi, 9 iulie o declaratie/anunt… Domnia sa a facut precizari cu privire la depunerea candidaturilor pentru alegerile structurilor de conducere ale organizatiei judetene PSD Giurgiu…

“Incepand cu ziua de vineri, 10 iulie si pana joi, 16 iulie, la ora 12.00, vor fi depuse dosarele pentru candidaturi la functiile de conducere din partid, fie ca vorbim despre presedinte, vicepresedinti sau secretar. In ultima perioada, au tot aparut speculatii ca s-ar fi stabilit deja componenta conducerii la un Birou Judetean, nu este adevarat, oricine doreste isi poate depune candidatura, toti sunt bineveniti, cu conditia sa indeplineasca criteriile pentru a ocupa o functie sau alta. Dosarul trebuie sa contina o cerere, un CV si o recomandare. In cazul vicepresedintilor si secretarilor, trebuie o recomandare de la liderul judetean al PSD. In cazul presedintelui PSD Giurgiu, trebuie recomandare de la secretarul general al PSD, la nivel central”, a precizat Razvan Cuc.

Nu s-a „batut in cuie” data in care va fi organizata Conferinta Judeteana, insa cel mai probabil aceasta va avea loc vineri, 17 iulie. Delegatii la conferinta sunt structurati astfel: 45 de delegati din municipiul Giurgiu; 10 delegati din orasul Bolintin Vale, 13 delegati din orasul Mihailesti si cate 4 delegati din fiecare organizatie comunala din judet. Conform statutului PSD, organizatia din Giurgiu poate avea intre 11 si 17 vicepresedinti.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Fratii de peste Prut vin sa ceara UNIREA!
  Iesim in strada sa-i intampinam !
  Pe 12 iulie 2015 in Piata Universitatii -Bucuresti la ora 14:00
  Dupa ce atat fostul cat si actualul Presedinte al Romaniei, alaturi de premier, le-au promis ca , daca vor cere Unirea, Unirea se va face, zeci de mii de romani basarabeni au votat-o duminica, 5 iulie, la Chisinau. Acum, o mie de tineri de peste Prut vin pe jos la Bucuresti sa ceara clasei politice de aici infaptuirea Reintregirii Nationale.
  Contextul actual ne obliga sa fim partasi, nu martori. E momentul ca impreuna sa iesim in strada pentru a indrepta greselile istoriei. Unde? In Bucuresti, Capitala tuturor romanilor!
  http://www.actiunea2012.ro