Publicat : mar, iul. 11th, 2017

Bilant la un an de mandat in Consiliul Local (Cine-i harnic si munceste…)

albinutzeleDupa un an de mandat, singurele albinute din CL sunt consilierii ALDE. Cel putin asa au lasat sa se inteleaga la ultima conferinta de presa doi dintre cei trei consilieri municipali ai partidului care se afla in Coalitia de guvernare – ALDE: Alexandru Vladu si Ionel Muscalu.
Cei doi au facut un bilant al activitatii lor la un an de mandat in Consiliul Local, iar rezultatul este unul… mirobolant. Nimic nu s-ar fi miscat din loc daca nu ar fi intervenit consilierii ALDE – “putini, dar vocali”, “mici dar mari” (ultima este completarea noastra – N.R.)
Si pentru ca lucram cu materialul clientului (in acest caz… autolaudele), iata cateva dintre frazele care ne-au marcat existenta (scurta) la conferinta de presa cu pricina:
Alexandru Vladu: “Desi suntem putini (in CL – N.R.), suntem grupul cel mai vocal. Insa nu au fost proiecte de dezvoltare sau reparatii pe care sa nu le fi votat”; “Am ajutat intotdeauna oamenii nevoiasi…”; “Votam impotriva proiectelor care afecteaza oamenii”…
Ionel Muscalu: “In acest an de mandat am incercat sa fim in slujba comunitatii care ne-a votat”; “Am fost prezenti la fiecare sedinta, am fost activi…”; “Am fost intotdeauna de acord cu dezvoltarea municipiului si am votat in consecinta”.
Aplauzele prelungi pentru activitatea singurelor albinute din Consiliul local vor fi acordate de electorat peste trei ani…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Cred ca mai potrivit pentru acești mari comici ai ecranului local ar fi eticheta de Tantalau și Gogoman. Pentru fiecare eticheta s-ar incadra si Muscalu si Vladu.
    Cei care ii cunosc, și stiu ce sta in spatele declaratiilor lor, ce interese apara, ce blog-uri locale scrise de asa-zisi jurnalisti alcoolici finanteaza, stiu mai bine despre ce vorbesc.

    Orasul asta nu are nicio sansa cu astfel de hahalere, cu astfel de oameni ingusti la minte si lipsiti de viziune.
    Viata le arata zilnic ca sunt doar niste oameni mici, in niciun caz harnici ca niste albinute!