Publicat : vin, mart. 25th, 2016

„Bunavestire“ pentru PNL Giurgiu – Partidul Miscarea Liberala incepe sa atraga crema liberalilor din judet

ML 1Fix in zi de sarbatoare – Bunavestire – PNL Giurgiu a primit o lovitura in moalele capului: Norut Stanisteanu, Constantin Preda, Corneliu Minca si Marius Ghinea au pus bazele filialei de la Giurgiu a Miscarii Liberale (PML).
La eveniment au participat fondatorul si presedintele partidului, arhitectul Dan Horatiu Buzatu, Octavian Badescu – presedintele organizatiei municipale Bucuresti si jurnalistul Ovidiu Zara – presedintele organizatiei sectorului 4 Bucuresti.
Organizatia PML de la Giurgiu, a patra din tara – dupa cele de la Dolj, Gorj si Bucuresti are deja structurata echipa de conducere si isi va incepe activitatea din acest moment: Corneliu Minca – presedinte interimar al organizatiei judetene; Marius Ghinea – presedintele organizatiei municipale Giurgiu; Norut Stanisteanu – candidatul PML pentru Primaria Giurgiu; Constantin Preda – director de campanie electorala.ml 2
“PML este o alternativa viabila a liberalismului. Deocamdata suntem patru giurgiuveni cu peste 20 de ani de activitate politica in slujba liberalismului, iar cauza pentru care astazi ne aflam aici, in Miscarea Liberala, este pentru ca am fost impinsi catre aceasta alternativa – sa constituim un pol de dreapta in Giurgiu” a precizat Norut Stanisteanu.
La randul sau, Marius Ghinea a fost mult mai transant in declaratii:
“Am activat in PNL pana in anul 2o12, an in care povestea liberalismului s-a stins, cel putin in aceasta filiala de la Giurgiu, apoi in toata tara. Era nevoie de o alternativa, iar in zilele urmatoare vor incepe sa vina oameni valorosi langa noi. Deja am avut o serie de discutii si peste o saptamana o sa aveti de numarat membri din ce in ce mai multi la Miscarea Liberala Giurgiu”.
Cei de la Miscarea Liberala au lasat sa se inteleaga ca alaturi de ei vor veni foarte multi liberali care nu se mai regasesc in PNL Giurgiu, un partid din ce in ce mai sters si mai “invadat” de oportunisti care nu au nimic in comun cu liberalismul.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  DOMNULE LIBERAL GET-BUGET
  ESTI UN RATAT
  UN ASEMENEA COMENTARIU TE CARACTERIZEAZA. DISPARI
  ACEST PML POATE FI CEVA BUN PTR GIURGIU
  ORICUM MULT MAI BUN DECAT PNL (GUNOI)

 2. Modul in care a fost desemnată conducerea, ni-l indica (pardon de expresie!) pe acest PML, drept un partid novator. Cu Marius la municipiu si Costică director de campanie, PML nu-si mai tratează susținătorii cu tradiționalii „mititei” si tradiționala „bere”; acestea vor fi înlocuite cu mult mai adecvata „pizza capriciosa” si mult mai ecologica „apa de la robinet”. Prietenii știu de ce…
  Recomand întocmirea unor liste de programare, sa nu se buluceasca lumea la înscriere, sa-si rupă bieții oameni hainele de pe ei. Sa s-ajungă adeziunea la toată popularimea… :)))