Publicat : mie, apr. 1st, 2015

Bunul samaritean isi schimba sloganul…

mismatch-by-robin-de-blancheChiar in ziua de 1 aprilie, „bunul samartitean” – viceprimarul Alexandru Vladu, cel care a initiat campaniile „O fapta buna pe zi” si „DAR” (campanie care este in derulare), a hotarat sa schimbe denumirea ultimei campanii…

Aceasta se va numi „Mai dati si voi” si se va derula in luna aprilie. In aceasta campanie, cei mai saraci dintre giurgiuveni vor fi indemnati sa mai dea si ei la cei avuti, pentru ca legea compensatiei sa functioneze si sa nu se intample vreo contorsionare in universurile paralele… Astfel, teoria spatiu-timp va putea fi explicata pe intelesul celor fara carte…

„1 aprilie este o zi minunata pentru a porni aceasta campanie… Initial m-am gandit sa-i schimb numele din „DAR” in … „INSA” sau, si mai scurt, in „CI”, dar mi-a fost imposibil sa calculez care va fi impactul in voturi. Mai mult de atat, tot dau si dau, dar de primit?”, a declarat Alexandru Vladu unor prieteni…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Astazi, 02.04.2015 in urma unui articol aparut pe site-ul “Giurgiul pe surse” , o doamna a venit cu urmatoarea propunere : “daca sumele de bani solicitate de Biserica vor fi alocate prin taieri de la alte institutii ,sunt de acord cu pozitia domnului consilier!pana la urma oamenii au nevoie de sprijin financiar si acesti bani, daca exista , trebuie sa ajunga la ei si nu la interpusi,indiferent cine sunt acestia!” .
  Cred ca ideea este foarte buna , din moment ce exista 4 miliarde de lei, bani liberi in Consiliul Judetean , acesti bani ar trebui sa ajunga direct persoanelor nevoiase.
  De aceea, la un cuantum de aproximativ 1.000 ron /ajutor , aproximativ 400 familii din Giurgiu ar putea beneficia de acest sprijin . Deja ideea am impartasit-o si altor Consilieri Judeteni din toate partidele .
  Pana maine ii voi contacta pe toti si voi propune in plenul sedintei distribuirea acestor bani .
  Pentru a accesa aceste ajutoare procedura este urmatoarea: se depune la Registratura Consiliului Judetean o cerere scrisa de mana dar motivata, care sa contina cuantumul venitului pe persoana ( membru familie lunar) si nevoile medicale care fac ca acest venit sa fie insuficient . Toate acestea vor fi justificate de xerox-uri dupa documente ( bonuri de pensie sau salariu , adeverinte medicale, bilete de internare , retete , etc. etc ) .
  Subliniez ca acest demers este transpartinic , nu este meritul unui partid anume ci este dreptul dumneavoastra sa beneficiati de acesti bani.