Publicat : joi, dec. 8th, 2016

Candidatii liberali – ultimul atac inainte de… reduta alegerilor

pnl-yUltima conferinta de presa a candidatilor PNL Giurgiu (inainte de alegeri) s-a consumat miercuri, 7 decembrie. Au fost toti patru: Gherorghe Stefan si Marian Maroiu (Camera Deputatilor) si Dan Vlaicu cu Dumitru Beianu (Senat), insa ordinea vorbitorilor a fost amestecata (sau aleatorie?).
Dumitru Beianu a povestit despre modul in care au decurs discutiile cu electorii de la oras in aceasta luna de campanie electorala, iar mai spre finalul logosului “a carmit-o” spre adversarii din PSD care “au abordat haotic investitiile din judetul Giurgiu”.
“S-au asfaltat in localitatile judetului ulitele din gard in gard, insa localitatile respective nu au apa si canalizare. Este un exemplu de dezvoltare haotica… Noi, liberalii venim cu o dezvoltare sistematizata” a spus Beianu.
Marian Maroiu a vorbit despre campania electorala desfasurata de PNL – “o campanie profesionista, din usa in usa, din casa in casa. Am vorbit cu mii de oameni carora le-am expus intentiile noastre”. Spre deosebire, desigur, de contracandidatii lor de la PSD, “pe care nu-i stie nimeni, pentru ca nu au avut curajul sa isi puna pozele pe materialele promotionale”
“S-au ascuns sub sigla trandafirului, niciunul pe niciun pliant! De ce se ascund? Cati oameni din judet stiu ca Badalau candideaza? Se ascund pentru ca au amagit electoratul…” a declarat Marian Maroiu.
Dan Vlaicu ne-a anuntat ca in periplurile sale prin judet a vazut “dezamagirea oamenilor, dar si dorinta acestora de schimbare…”. Acelasi Dan Vlaicu a facut un inventar al realizarilor Guvernului Ciolos (exemenele pentru managerii din Spitale, sau pentru cei din institutiile de invatamant, “dezghetarea” fondurilor europene, etc).
“In aceasta campanie, PSD a folosit diversiuni si minciuni pentru a acoperi realizarile guvernului Ciolos din ultimul an…” a precizat Dan Vlaicu.
Gheorghe Stefan a precizat la randul sau ca nu crede in procentul inaintat de Niculae Badalau (acela ca PSD va castiga cu 60% alegerile parlamentare in judet) ci ca mai degraba rezultatul va fi unul de 40% – 40% intre stanga lui Badalau si dreapta…
“La nivel national diferenta intre stanga si dreapta va fi de cateva sute, cel mult cateva mii de voturi, iar daca Dragnea va dori sa fie premier va trebui sa isi dea singur o lege care sa-l scoata curat…
Declaratiile triumfaliste ale PSD Giurgiu ne confirma inca o data faptul ca pesedistii sunt atat de implicati in banul public din judet incat nu le mai ajunge numai Giurgiu… Aproape toate alimentarile cu apa din localitatile cu primari PSD sunt facute cu firma presedintelui Badalau… In Consiliul Judetean se voteaza bugete alocate cu dedicatie pentru primari PSD. De aceea, sper ca duminica, giurgiuvenii sa dea dovada de maturitate si sa voteze in interesul judetului…” a declarat Gheorghe Stefan.

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

Despre autor

-