Publicat : mar, nov. 22nd, 2016

Candidatii PNL Giurgiu – campanie “door to door” in toate localitatile judetului

pnl-bvEchipele de campanie electorala a PNL Giurgiu continua seria actiunilor nu numai in municipiul Giurgiu, ci si in celelalte localitati ale judetului. Intalnirile cu cetatenii se desfasoara zilnic in localitatile judetului, unde candidatii PNL, insotiti de echipele de militanti bat fiecare strada si stau de vorba cu oamenii, le ofera pliante si le vorbesc despre programul de guvernare PNL.
Ce vor locuitorii din mediul rural? Vor ca munca sa le fie rasplatita corect si ajutoarele sociale sa fie date doar celor care merita… Vor mai mult respect de la guvernanti si de la alesi… Vor o viata mai buna… Vor investitii pentru scoli si spitale, dar si pensii decente…
Liderii PNL Giurgiu spun ca toate aceste intâlniri cu electoratul sunt corecte, fara populism, fara minciuni.
Gheorghe Stefan, Dan Vlaicu si Marian Maroiu – candidatii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare, cutreiera zilnic localitatile judetului. Un program infernal, dar care, spera cei trei, le va aduce in final rezultatele pe care si le doresc: cel putin un post de senator si unul de deputat.
Pana in acest moment, mai mult de 15 localitati au fost “periate” de liberali: Izvoarele, Crevedia Mare, Gogosari, Putineiu, Bucsani, Malu, Slobozia, Buturugeni, Mihailesti, Bolintin Vale, Oinacu si Gostinu, dar si municipiul Giurgiu, unde intalnirile sunt zilnice, iar uneori candidatii bat la usile oamenilor si dupa lasarea serii, intr-o campanie “door to door”.

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

pnl-vlaicupnl-maroiupnl-ypnl-xpnl-gr-1pnl-gr

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

Despre autor

-