Publicat : Dum, nov. 13th, 2016

Candidatii PSD Giurgiu – primele intalniri cu electoratul dupa startul oficial al campaniei electorale

psd-1Sambata de dimineata (12.11.2016), candidatii PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare s-au intalnit cu giurgiuvenii din zona centrala a municipiului, carora le-au vorbit despre programul de guvernare social democrat si le-au oferit materiale promotionale.
Razvan Cuc (locul I pentru Camera Deputatilor) si Elena Dinu (locul III pentru Camera Deputatilor), insotiti de presedintele CJ Giurgiu – Marian Mina, viceprimarii Ion Dragomir si Ionut Cioaca, Ionut Barbu, Dragos Udvuleanu, deputatul Nicolae Florian si mai multi militanti PSD au fost bine primiti de locuitorii municipiului.
Nici timpul nefavorabil de duminica (13.11.2013) nu i-a oprit pe social democrati, care si-au continuat programul de intalniri cu electoratul din municipiu, de data aceasta in cartierul Tineretului.psd-2psd-3psd-4O alta echipa a PSD Giurgiu, condusa de Cristian Marciu (locul II pentru Senat) si Alexandru Andrei (locul II pentru Camera Deputatilor) s-a intalnit cu electorii din localitatile judetului.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. cornel spune:

    Asta nu este PSD. Asta este PNL. Il vad pe Nicolae Florian (cel cu probleme mari penale) care la alegerile locale candida la PNL , Mina era la PDL si-l pupa in cur pe Falca la Arad, Dinu Elena suprefect PDL, apoi PNL. Repetentul Alexandru Andrei era si el pe la PNL. Cuc Razvan, baiat de general de securitate, care a terminat pe bani o facultate particulara, conform capacitatilor sale intelectuale (limitate) provine de la PPDD. Ramane Marciu cu figura lui de milog si Badalau cu ficatelul in gura si cu madam Bardan in ……… Din fotografi lipseste expirata Bragaru, dar a fost in mod sigur.