Publicat : mie, apr. 20th, 2016

“Casting” cu primari la Mihailesti – Vasile Blaga, dezamagit

Vasile blaga castingIeri seara, la Mihailesti, PNL Giurgiu a organizat un casting pentru turnarea filmului “OG 55 reloaded”. Platoul a fost pus la dispozitie de Gheorghe Stefan, iar vizualizarile si interviurile au fost facute de Vasile Blaga. Din pacate, eroii principali, primarii, s-au lasat asteptati, desi au fost curtati 24 din 24 de Marin Anton in tandem cu Dumitru Beianu.
Din sase primari, cati ar fi trebuit sa fie prezenti, doar doi s-au lasat intervievati si ar putea sa faca figuratie in marele PNL. Surse (care s-au uitat printre ulucile gardului) au declarat ca l-au vazut pe Blaga vizibil nervos, certandu-si colegii care n-au reusit sa convoace (si sa convinga) mai multi primari.
Cu detalii, vom reveni cu siguranta, pe masura ce sursele vor devoala si alte scene de la “locul faptei”.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Domnule Diaconescu,
    este rusinos sa mintiti cititorii dumneavoastra in asemenea hal. V-am respectat si va respect, insa va rog sa ma respectati si dumneavoastra. Pentru corecta informare a giurgiuvenilor va informez ca aseara am fost la Sala Polivalenta din Bucuresti incepand cu ora 18 si am vazut meciurile de baschet dintre Dinamo si Steaua de unde am si postat pe FB imagini in direct. Daca sunteti omul de presa pe care il cunosc eu, va cer scuzele necesare pe care eu stiti ca vi le-as fi acordat daca as fi facut o asemenea greseala impardonabila!
    Va asigur de respectul meu!
    Gheorghe Stefan