Publicat : vin, ian. 15th, 2016

Cati din consilierii PNL se vor regasi pe listele din primavara?

Stefan - FloricelMulti chemati, putini alesi pentru listele de consilieri judeteni si locali ai PNL Giurgiu. Intrebati de jurnalisti daca pe listele de la alegerile locale din 2016 se vor mai regasi si actualii consilieri judeteni si municipali, copresedintele Gheorghe Stefan si presedintele organizatiei municipale, Nicolae Florian au dat raspunsuri care nu lasa loc vreunui sentiment de confort pentru cei care au tinut steagul liberalismului pana acum (mai mult sau mai putin, dupa posibilitati si… afinitati).
Gheorghe Stefan: “Vreau sa va spun ca noi am ajuns sa avem discutii si o relatie normala cu consilierii judeteni de vreo doua luni. Pana acum doua luni de zile raspundeau la ordinal domnului Mustatea. Daca ma intrebati cati dintre ei, este greu, sunt in evaluare. Oricum, marea majoritate nu vor mai fi (pe liste – N.R.). Orice echipa este formata din titulari si rezerve…
Nicolae Florian a precizat ca pe listele Consiliului Local ar putea sa se regaseasca toti actualii consilieri liberali, insa pe locuri… neeligibile.
“Vor ramane toti pe liste, dar lista va avea 60 de propuneri, si din acestea vor ramane pe locurile eligibile cei care au in spate voturi si cei care demonstreaza linia politic ape care noi o aprobam cu totii”.
Asadar, in timp ce liderii si-au fixat clar candidatii pentru functiile de top – Beianu Dumitru sustinut pentru presedintia CJ si Nicolae Florian pentru Primarie – talpa partidului – consilierii, vor avea parte de emotiile evaluarii…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Acest lucru se intampla peste tot in PNL in toata tara. Numai cei care fac „joc de glezne” nu au motive sa aiba emotii …ei stiu dinainte ca nu are rost sa-si caute numele in prima jumatate a listei.