Publicat : joi, iul. 14th, 2016

Ce blocuri vor fi anvelopate in Giurgiu in perioada urmatoare

anvelopareIn cadrul unei conferinte de presa, primarul Nicolae Barbu a precizat ca a in prima etapa a noului program de anvelopare a blocurilor de locuinte, in municipiul Giurgiu vor beneficia de acest program peste 1.000 de apartamente. Edilul sef si-a aratat dezamagirea vis a vis de faptul ca o parte dintre proprietarii de apartamente se arata reticenti si nu semneaza tabelul prin care sa isi dea acordul pentru anvelopare. Precizam ca pentru a intra in program, asociatia de proprietari trebuie sa aiba semnaturile a doua treimi dintre proprietarii de apartamente din asociatie.
„Primăria a pus în aplicare ghidul pentru toți locuitorii, însă giurgiuvenii trebuie să înțeleagă faptul că noi nu le putem oferi forțat un lucru. Oamenii trebuie să-și manifeste dorința de a intra în acest program”, a declarat primarul municipiului.
Iata care sunt zonele in care vor intra in programul de anvelopare in perioada urmatoare:
Zona Bucuresti – Daciei 299 de apartamente
Zona Tineretului- 254 de apartamente
Zona Policlinica – 140 de apartemente
Zona Centru-320 de apartamente.
“In total, pentru aceasta lansare de proiect avem posibilitatea de a anvelopa 2.300 de apartamente… O alta lansare de proiect va fi posibila abia la sfarsitul anului 2017” a precizat primarul Barbu.
Conform legii pentru apelul de proiecte de anul acesta unitățile administrativ teritoriale pot acorda ajutoare de natură sociala constând în diminuarea cotei de participare următoarelor categorii de proprietari persoane fizice:
– persoane cu handicap sau familii cu persoane cu handicap aflate în întreținere;
– persoane singure/familii care în ultimele trei luni  anterioare efectuării anchetei sociale de către autoritatea administrației publice locale  au realizat venituri medii nete lunare pe persoană singură/membru de familie sub câștigul salarial mediu net pe economie;
– veterani de război și soți/soții supraviețuitori/supraviețuitoare ai/ale acestora;
– pensionari, indiferent de statutul acestora, ale căror venituri medii nete lunare pe persoană singură/membru de familie sunt sub câștigul salarial mediu net pe economie.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Policlinica spune:

    mai lasati vrajeala mah cu oamenii sa-si manifeste dorinta..chiar atata de nesimtiti puteti sa fiti?cum mama dreaq facetzi mah de anvelopati 1 bloc da 1 nu..am depus documentatia de 2 ani de zile si hop ne-a sarit si de data asta…tziai dreaq cu anveloparea voastra…dracu mai va semneaza…