Publicat : vin, iul. 8th, 2016

Ce fel de… tablete vor avea consilierii municipali

tablete bulineIn sedinta de ieri a Consiliului local Giurgiu nu putea lipsi sarea si piperul, elemente necesare pentru combaterea plictiselii. Protagonistii? Cine altcineva decat cativa consilieri liberali care joaca, in mod consecvent, rolul de Gica contra. Lasand deoparte enormitatea “cat au costat cauciucurile din care s-au realizat jardinierele?”, faza cu tabletele tinde sa intre in top-ul neputintei de a intelege sau, mai curand, in unul al… dusmaniei pe orice si pe oricine le-a “suflat” Primaria si majoritatea in consiliu.
Asa se face ca domnii consilieri liberali au gasit subiect de galceava (politicoasa, subtila, persuasiva si cu intelesul “lasa ca stim noi ca ce si ca cum”) din suma estimativa alocata achizitionarii de tablete. Tablete ce urmeaza sa le usureze munca chiar lor, consilierilor. Cu conditia sa buchiseasca niste butoane acolo. Ei bine, suma estimata era de 80.000 de lei, iar raspunsul (care nu stim daca i-a convins – dupa mimica fetelor lor) a fost cat se poate de simplu si la indemana: suma destinata achizitionarii acestor tablete este estimativa, Anuntul de licitatie va fi urcat pe SEAP, dupa care vor fi evaluate ofertele si, conform legii, va castiga ofertantul cu pretul cel mai mic.
Asadar, suma de achizitie a tabletelor ar putea foarte bine sa fie mult mai mica de atat. Si in niciun caz nu este vorba de vreo intentie de frauda…
N.R. Trebuie sa precizam ca tabletele nu sunt niste “buline” si nu sunt recomandate de medici. Iar memoria acestora nu are nicio legatura cu memoria unora dintre consilieri. In ce priveste capacitatea hardului, nici asta nu are vreo legatura cu alte capacitati pe care nu vreau sa le expun aici.
Tabletina Hacher

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Vasile B. spune:

  Pe vremuri nu foarte indepartate se prostea poporul cu televizorul.
  Azi se prosteste cu ziarul electronic prin relatari tendentioase, sau poate numai eu am aceasta perceptie.
  Cred ca se putea explica simplu ca sunt 21 de consilieri ca mai sunt necesare tablete pt. primar ,secretar,administrator public si responsabilul IT (in total 25 tablete).
  Ca si cind ar mai avea nevoie d-l primar sa faca majoritate absoluta, vine d-l redactor cu articolul prin care pune pe cel ce a indraznit sa deschida gura la ,, stilpul infamiei,, unde toti o sa-i gaseasca nod in papura si sa-l execute mediatic.
  Eu inca mai cred dupa patru ani de cind v-am citit primul articol ca puteti renunta la statutul de jurnalist angajat si deveni un jurnalist obiectiv.

 2. ioana popescu spune:

  Unul din consilierii care au intrebat despre tablete si-a terminat liceul la seral la 42 de ani,facultatea a terminat-o la 51 de ani la pacanele sau x si zero (Spiru Haret),intre aceste doua etape de studiu mai avand una cu suspendare (condamnare).Acum se recomanda jurist !!!Deci va rog…intelegeti-i teama de tableta !!!