Publicat : joi, ian. 21st, 2016

Ce lider de partid este cu un ochi la Consiliul Judetean si altul la Prefectura?

semnul-intrebariiIn cadrul unei conferinte de presa, liderul Miscarii Populare Giurgiu, Ionel Dinu a socat din nou cu o declaratie in stilu-i caracteristic.
“Am primit informatii sigure din mai multe localitati din nordul judetului ca Dumitru Beianu, co-presedintele PNL Giurgiu, in cadrul unor sedinte de partid a afirmat in fata cetatenilor ca el va fi urmatorul prefect al judetului, dupa schimbarea din functie a actualei prefecte”, a declarat Dinu.
Pentru ca nu am verificat informatia “din trei surse” nu putem decat sa asteptam reactia co-presedintelui PNL Giurgiu. In ce priveste ipotetica “lauda” a domnului Beianu, aceasta ar putea fi o modalitate de a motiva electoral potentialii candidati la primarii din partea PNL, dar si de a lansa o oarecare indoiala printre primarii mai “harsaiti”, care ar putea “la o adica” sa isi schimbe tabara politica in ultimul moment. Declaratia certa a lui Dumitru Beianu ramane aceea ca va fi pe listele PNL pe locul I si tinteste sefia Consiliului Judetean.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. MascaBeianu spune:

    Prin metode meschine , stiute de toata lumea, modul cum a preluat pnl-ul din mainile lui mustatea vasile, dupa ce a fost preluat de la psd, unde era intr-o dizgratie totala, beianu s-a apucat de treaba si a inceput sa sape pentru a-si atinge scopurile, acela de a fi candidat la consiliul judetean. omu este diabolic, stiti cum e proverbul ala, mutu f… pamantul!Un om care nici daca vrea nu convinge, cine uita lucraturile lui din pnl giurgiu???

  2. ioana popescu spune:

    Ca se va pune Beianu pe primul loc la CJ (pana acum il punea iliescu)nu ne ar mira -contrar prevederilor Decalogului Pnl-chiar daca e la al saptelea partid !!! Frisoanele lui Beianu provin de la gruparile de 3 litere ANI ,DNA .Stie Dinu Ionel ce zice…..