Publicat : mie, iul. 1st, 2015

Ce se mai aude de ALDE Toma Petcu, Muscalu, Badea & Co

aldeAbia se obisnuise bietul elector cu denumirea de PLR, trasa cu forcepsul din PNM, ca ALDE astia ai lui Tariceanu, „adevaratii liberali” si-au schimbat denumirea odata ce au facut dragoste (nu sex) cu PC. Adicatelea, pe plan local, Petcu, Muscalu, Badea, Gadea, Bulacu, Andrei Ovidiu &Co au dat navala si s-au pupat cu singurul membru PC din Giurgiu – Constantin Basangiac. Sigur, bietul „pecist” a iesit sifonat si… albit din toata tarasenia asta cu „dragostea” pelerista… Asa ca a devenit si el un… ALDE. Parca si vad intrebari in plenul CJ: „Cine este consilierul ala frumos si izolat intre liberali?”; „Cine sa fie, este ALDE Basangiac”…

Lasand ironia (neinspirata din punctul de vedere al ALDE… astora), ALDE, noul partid al lui Tariceanu are planuri marete la Giurgiu: sa castige Primaria, sa castige jumatate plus unul la CJ, sa aiba si jumatate plus unul dintre primarii din localitatile judetului… Daca stam stramb si judecam drept si daca nu este prea devreme pentru speculatii, ALDE astia ar putea fi pe val. PNL-ul din judet este muribund (cu tot cu PDL), iar PSD-ul este pe cale sa se dezintegreze sub greutatea pe care a capatat-o in ultimii doi ani. D-aia zic ca astrele ar putea fi favorabile pentru… ALDE. Cel putin in zona Giurgiu…

Cu un Toma Petcu pe caii mari ai politicii nationale (vicepresedinte ALDE la nivel national), doar catastrofa iesirii de la guvernare a Aliantei PSD – ALDE (fara UNPR) ar incurca al naibii de mult planurile si ar sterge zambetul de pe fata „aldistilor” giurgiuveni.

Ionel Muscalu „recita” intr-o conferinta de presa ca il bucura mult afluenta de giurgiuveni care rup usa fostului PLR – actual ALDE. Au schimbat tonerele imprimantei, au consumat baxuri intregi de hartie (de xerox – A4) sa imprime adeziuni – mai ceva ca tipografia Casa Scanteii in vremurile de glorie comunista si de avant revolutionar. Dar, cel putin cu un vers recitat de Muscalu nu pot fi de acord: „Vrem sa fim a treia cale pentru romani!”. Pai, ma intreb, de ce mai candidati, de ce mai faceti politica locului trei si nu aveti o tinta mai inalta… Pot fi de acord cu Muscalu (din prietenie), dar mi se parea mai motivant, mai politicianist sa fi spus: „Vrem sa fim primii. Si vom fi! Sa nu ne mai zica unii ca suntem niste… ALDE”.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Ma-ntreb cum ai putea castiga Primaria concurand impotriva candidatului partidului-tata PSD ?!? Ce vei spune alegatorilor ? Votati-ma pe mine ca actualul meu aliat e corupt , prost administrator al banului public ,diletant…etc ?!?

  2. Arsenie Mocca spune:

    acest asa zis partid este alcatuit din tradatorii fugiti de la PNL.toti cei nominalizati in articol sunt fostele slugi ale lui Iliescu,iar in momentul cand acesta a pierdut puterea,acesti indivizi la fel ca niste hiene infometate s-au indreptat spre ciolanul comunistilor psd.ei nu au nicio doctrina si nu vor face nimic pt acest judet cum nu au facut nici cand erau in PNL,ei isi vad de interesul personal si asa vor face mereu.Sa nu uitam cum a ajuns ovidiu andrei sef tracum si ce magarii s-au facut pe acolo,sa nu uitam cum a ajuns toma petcu sef la protectia mediului.toti sunt la fel de murdari ca si sefii psd care din cand in cand le mai arunca un os ca sa ii tina legati de ei.indiferent cum se numeste partidul,lupul nu isi schimba niciodata naravul,iar aici vorbit de o haita mare de lupi.SIngurul care n-a practicat traseismul politic si care din pacate nu stie in ce cloaca a intrat este avocatul Basangiac.

  3. Ligia spune:

    Nu numele partidului conteaza,conteaza oamenii ……..