Publicat : Dum, mai 24th, 2015

Ce stie Beianu si nu spune decat pe jumatate?

Dumitru Beianu GiurgiuIn cea mai recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Giurgiu (22 mai, 2015), presedintele organizatiei municipale PNL Giurgiu a facut o declaratie cel putin bizara… El a spus ca in presa locala apar articole denigratoare platite de politicieni. Locali, evident. In acelasi context, Dumitru Beianu a precizat ca va devoala numele acelor politicieni, „indiferent ca sunt din PNL sau din alta parte”…

Iata declaratia presedintelui organizatiei municipale a liberalilor din Giurgiu:

„Din pacate, campania electorala pentru 2016 a inceput, dar exact cum nu trebuie… Cu articole platite in presa, cu atacuri bazate pe elemente neadevarate… Adica exact cu acea panpoplie care nu face cinste nici politicienilor care folosesc astfel de mijloace si, eu unul imi rezerv dreptul de a-i nominaliza la momentul potrivit, indiferent ca sunt din PNL sau din alta parte… Dar, mai rau decat atat, este ca nu ajuta nici cetatenii sa-si formeze o imagine clara si sa sustina prin vocea publica, atunci cand este cazul, cele mai bune solutii la problemele cu care ne-am obisnuit, poate prea mult”.

N.R. Ne permitem sa-i amintim liderului liberal ca un anumit post de televiziune din municipiul Giurgiu este foarte apropiat de domnia sa… Legat ombilical… Si ca postul respectiv are o anumita politica editoriala (lucru evident si… normal), iar angajatii postului sunt, culmea, platiti!!!

De asemenea, ii mai amintim aceluiasi lider ca mijloacele media din Giurgiu (ca de oriunde altundeva) sunt societati comerciale, iar angajatii acestor societati trebuie salarizati. Nu credem ca vreuna dintre publicatii se numeste „SC Filantropica SRL” si publica articole sau face publicitate din voluntariat dus la extreme.

De aceea, facem apel la domnul Beianu, pentru a inlatura suspiciunile si eventualele speculatii ce se vor naste dupa aceasta declaratie, sa vina cu completari: nume de politicieni, sume, publicatii… Evident, cu dovezile aferente.

Despre autor

-