Publicat : mar, apr. 12th, 2016

“Ceata lui pitigoi” salvata de clopoteii lui Iliescu si Anton?

proiect-comunTopoganul pe care se afla in cadere libera in acest moment organizatia PNL Giurgiu primeste maine… o frana. Lucian Iliescu si Marin Anton. Surse din interiorul PNL Giurgiu ne-au informat ca maine, miercuri 13 aprilie (ghinion?) cei trei crai ai PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan, Nicolae Florian si Dumitru Beianu le vor intinde un covor (evident, galben) lui Lucian Iliescu si Marin Anton, care vor incerca sa salveze liberalismul in Giurgiu.
Cu ce forta si cum vor actiona cei doi, vom trai si vom vedea. Degringolada care pare sa macine PNL la nivel central este vizibila – partidul liberal nu are in acest moment o pepiniera proprie “de cadre” si apeleaza la imprumuturi. In lipsa de liberali pur sange, care sa manance doctrina pe paine, liberalii de la Centru au apelat la un surogat: Marian Munteanu. Care nu are niciun alis-velis cu liberalismul. Asa cum la Giurgiu au apelat la un pesedist – Nicolae Florian, care este tot atat de liberal (doctrinar vorbind) cum este si Alexandru Vladu (proaspat transferat de la PSD la ALDE).
Este rusinos pentru PNL, insa, nu-i asa, urma scapa turma…
La Giurgiu se incearca un suflu proaspat? Hai sa fim seriosi. Suflu proaspat ar fi fost daca erau “impinsi” in fata tinerii, chiar daca ar fi fost un an electoral pierdut. Un Emil Epure, Sorin Dadiloveanu, Ciprian Danciu, Stefan Nitulescu si multi dintre cei care spera de ani buni sa depaseasca conditia de lipitori de afise…
In loc de astfel de mutari curajoase, ce avem noi aici?

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    Nu s-a inteles nimic din degringolada care pare sa macine PNL
    Marin Anton a contribuit la tot ceea ce se intimpla la PNL Giurgiu, iar despre dadiloveanu si epure din pacate nu se poate spune nimic bun

  2. stati linistiti ca lipitorii de afise,mai nou,primesc locuri pe listele de consilieri locali.asa ca vedeti,cu cat esti mai pupincurist de-al lui beianu cu atat ajungi mai sus.cam astia sunt lipitorii,sau mai bine zis lipitoarele din pnl.o ceata de atarnatori(sa nu-l uitam pe muc cel mic si increzut,chiran) care traiesc pe spatele „maretului” tovaras beianu.poate acum cu venirea celor doi,sa dispara din prim plan aceste nulitati,si sa fie promovati cei care chiar au ceva de zis si de facut.iar beianu si cei 7 pitici ai lui isi pot face linistiti partidul pupincuristilor din romania.