Publicat : mar, apr. 14th, 2015

Cine concepe (si scrie) interpelarile demnitarilor giurgiuveni…

Mina Marian 2Desi de aproape o luna de zile, lucrarile la Podul Prieteniei au inceput (cum era si firesc, prin organizare de santier), deputatul independent de Giurgiu – Liliana Ciobanu – a facut o interpelare in Camera Deputatilor, interpelare care viza chiar… lucrarile la acest pod.

In cadrul unei conferinte de presa, intrebat de jurnalisti ce crede despre aceasta interpelare tardiva, directorul DRDP Bucuresti, Marian Mina, a precizat ca se astepta ca interpelarile doamnei deputat sa fie mai pertinente si pe chestiuni reale…

„Ma intreb ce a facut doamna deputat Ciobalu Liliana pentru Giurgiu..? M-as fi asteptat ca interventiile domniei sale sa fie mai pertinente… Acele interpelari pe care le face pe banda rulanta doamna deputat nu sunt scrise de dansa… Ele sunt concepute si scrise de un jurnalist de la palatul parlamentului – Lucian Dobrota. Doamna deputat nu este in relatii cordiale… cu stiloul.

Adevarul este ca ma asteptam din partea domniei sale sa faca cel putin o interpelare vis a vis de cozonacii lui Vanghelie…”, a declarat malitios Marian Mina.

Vis a vis de lucrarile de la Podul Prieteniei, oficialul DRDP Bucuresti si vicepresedinte PSD Giurgiu a precizat ca termenul de realizare a reabilitarii podului este 15 decembrie 2015, iar valoarea lucrarilor se ridica la 14 muilioane de euro.

 

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Grama Ticu spune:

    Să nu știi sah ca Marean nu-i bai,dar să fii certat cu gramatica poate chiar mai rău decât el,aiasta e mare poznă!
    Iar doamna Lili s-a remarcat în Giurgiu ,fiind prima din oraș care a acceptat provocarea cu găleata plină de gheață turnată în cap.Drept urmare,s-a alăturat cuplului comico-fantezist Geoană -Vanghelie,numai că între timp Mister Almanahe a ajuns în Beciul Domnesc!

  2. George spune:

    Draga Absolvent de patru facultati Academia nationala , de educati , fizica si sport vi si ne vorbesti de drumuri nu te mai arunca la Painici ca e parintele ei la Beciul Domnesc si e necajita rau. Tu mai bine laso moale cu blaturile pe drumuri si reparatii daca nu sti sah ca Marean.