Cine “se scutura” de PSD, dupa ce a fost ajutat sa stranga semnaturi pentru candidatura la CJ?

badalau - barbuIntr-o recenta conferinta de presa desfasurata la sediul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau si presedintele organizatiei municipale, Nicolae Barbu a facut declaratii despre modalitatea in care l-au ajutat pe Dumitru Beianu sa stranga semnaturile pentru a candida ca si independent la presedintia CJ in anul 2012.

“PSD a fost intotdeauna deschis si a incercat sa ii sprijine pe cei care si-au dorit sa vina alaturi de noi. Sa nu uitam ca meritul strangerii de semnaturi pentru domnul Dumitru Beianu – fara prea mult tam-tam la vremea aceea – a fost tocmai al Organizatiilor PSD. Nu o sa uit niciodata cand am venit in fata sediului PSD cu 1.600 de semnaturi pentru candidatura ca independent a domnului Beianu, ca eram intr-o echipa, nu-i asa? Acelasi lucru l-au facut si primarii PSD din judet. Atunci, domnul Beianu a inteles ca PSD-ul a fost alaturi de dansul – motiv pentru care a si venit alaturi de social democrati. Ca acum nu mai recunoaste si nu stie cum sa se mai scuture – face parte din felul fiecaruia de a fi. Dar, daca cineva te ajuta in viata, macar sa recunosti asta…” a declarat Nicolae Barbu.

Senatorul Niculae Badalau a intervenit si el pe aceasta tema si a precizat ca PSD-ul i-a fost alaturi lui Dumitru Beianu in anul 2012, cand acesta a candidat pentru presedintia CJ ca independent.

“Dintr-o anumita “simpatie” pe care o aveam noi pentru Vasile Mustatea, l-am ajutat atunci pe Dumitru Beianu. Aici, in acest sediu al PSD ne-am adunat in 2012 cu primari din teritoriu si cu presedinti de organizatii, pe care i-am convocat – ca doar Dumitru Beianu era membrul nostru – si le-am spus tuturor sa il ajute pe domnul Beianu, sa stranga fiecare un anumit numar de semnaturi. Fiecare a adus semnaturi dupa posibilitati – Nicolae Barbu de la organizatia si structurile pe care le avea in municipiu, primarii si presedintii de organizatii din teritoriu… Nu a trecut mult timp de atunci si oamenii care au semnat si care au participat la aceasta actiune stiu acest lucru si va pot confirma ca acesta este adevarul” a declarat si Niculae Badalau.

2 comentarii

  1. Beianu este un om in care nu ai cum sa ai incredere, extrem de parsiv, foarte abil, stie cum sa faca sa para intotdeauna VICTIMA, atunci cand este cazul, este frustrat si dual. Desi, aparent, pare amabil si foarte generos, in spatele acestei măști este adevăratul Beianu!

Comentariile sunt inchise